Merkur Classic Long Razor

Merkur Classic Long Razor 23001

399,00 kr
Kun 1 tilbage!
399,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Denne Double Edge skraber fra Merkur er med langt skaft.og giver en behagelig barbering som i gamle dage med dens DE blade, hvilket vil sige dobbelt sidede blade.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse
Merkur Classic Razor (23001) er en skraber fra producenten Merkur, der har en oprindelse fra Storbritannien. Skraberen er en skraber med dobbelte sider, hvilket betyder, at der er blade på begge sider. Denne slags skrabere blev benyttet langt flittigere i ens fædres tid, eller bedsteforældres tid, men er nu på tilbagetog.

Med Merkur Razoren har man en skraber med dobbelte sider, der samtidig er en sikkerhedsskraber, der minimerer risikoen for at man skærer sig selv. Desuden har den beskyttende sider, der forebygger skraberen at hive i huden, så den bløder.

Merkur Razor (23001) er med til at give en tættere og mere glat barbering, da den samtidig også forebygger røde knopper, skægpest og indgroede hår. Merkur Razor (23001) er en gammeldagsskraber der har fået tilknyttet moderne teknologi.

Egenskaber
• Merkur Razor (23001) er fra den trofaste producent Merkur.
• Har et barberhoved med blade på hver side.
• Forebygger indgroede hår.
• Merkur Razor giver en tættere barbering.

Sådan gør du
Merkur Razor (23001) kræver som mange andre skrabere, at man først har påført barberskum. Derefter kan man benytte skraberen som en anden skraber med dobbelte sider, men tryk ikke for hårdt på huden, da bladende på Merkur Razor (23001) er meget skarpe.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Morten Timmermann | Perfekt
Fungerer perfekt og er nem at bruge

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: