Merkur Futur Brushed Steel Razor

Merkur Futur Brushed Steel Razor

499,00 kr
499,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Denne Futur børstet stål Skraber er både stilig og praktisk designet. Dens brug af de traditionelle stål blade giver en førsteklassesbarbering hver eneste gang.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
Merkur Futur skraberen, er en klassiker af en barberskraber. Merkur sollingen har i over 70 år, produceret skrabere og barberudstyr. Merkur har lige så længe været kendt for at producere skrabere af aller fineste kvalitet.
Merkur futur skraberen er en såkaldt adjustable skraber. Det betyder på dansk, at man kan justere hældningen på bladet på skraberen, hvilket gør, at du kan sætte hældningen som du ønsker det.

Denne Futur børstet stål Skraber er både meget stilet og samtidig har skraberen et praktisk design. Desuden har Merkur Futur skraberen et aftageligt barberhoved, hvilket gør rengøring af barberinghovedet meget nemmere! Dens brug af de traditionelle stål blade giver en førsteklassesbarbering hver eneste gang.

Indhold:
Futur Brushed Steel Razor og 1 barberblade.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.5
(6 bedømmelser)
Stjerner
Gorm Bigum | Tysk kvalitet
Ledte efter en god safety razor, til at erstatte. De dyre Gillette fusion. Den her er perfekt. Lidt tung for nogen, men perfekt til en stor hånd. At du kan indstille, vinklen på bladet er super fedt
Stjerner
Thomas S P | Kanon
Fik denne skraber i julegave... Den er tung men god... Dejligt med justerbar blad, tog kinder og hoved med den i dag, virker kanon... Dog skal jeg lige vende mig til vægt og størrelsen ... Under næsen kan det være lidt svært, men det går ;)
Stjerner
THOMAS STIGAARD HANSEN | simpelt og godt
gammeldags på den gode måde
Stjerner
Mathias | Giver helt klart en rigtig god barberring!
Giver helt klart en rigtig god barberring!
Stjerner
Bjørn Nielsen | Nydelig skraber! går helt i bund
Nydelig skraber! går helt i bund og fjerner alle hårene på mit hoved som jeg skraber forsigtit! har kun fået gode resultater med den!
Stjerner
Lars | Bevares giver dog en ok barbering,
Bevares giver dog en ok barbering, DER hvor den kan komme til... Den er for klodset i hovedet, og jeg opgav simpelthen til at komme til de små hår under næsen. Så efter 2 gange blev den lagt til side...

Ofte købt sammen med: