Merkur Progress skraber

Merkur Progress Skraber

499,00 kr
Kun 1 tilbage!
499,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Merkur Progress skraberen er en meget rost skraber fra Dovo/Merkur, skraberen er justerbar.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
Merkur Progress skraber er en meget rost skraber fra Dovo/Merkur. Merkur progress skraberen er en meget brugervenlig skraber, da den er utrolig nem at arbejde med, og giver mange muligheder, for at tilpasse den præcis til dig. Skraberen er justerbar, hvilket betyder at du kan indstille hældningen på bladet og dermed sikre den helt tætte barbering.

Merkur Progress skraberen har 5 indstillinger, hvor niveau 1 er en helt åben skraber, og niveau 5 er helt lukket. Niveau 1 er derfor bedst til det længere grove skæg, hvor niveau 5 passer bedre til den helt fine barbering. De 5 indstillinger på Merkur Progress skraberen er altså fem indbyggede hældninger på skraberen, der sikre dig den perfekte barbering, da du kan indstile den præcis til dit behov.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.5
(2 bedømmelser)
Stjerner
Rob Jourdan | Merkur Progress Skraber
Den er flot at se på og behageligt at barbere sig med, fordi den er tung. Den gør barbering til en fornøjelse, i stedet for en sur pligt.
Stjerner
Torben | Glimrende gadget
Dette er min første safety razor efter 25 år, udelukkende med monopolistiske Gillette skrabere og deraf følgende problemer med rifter, skægpest og ufuldstændig barbering.

Jeg har vel haft 10 barberinger, og er vældig godt tilfreds, det er nærmest blevet en fornøjelse at tage en barbering. Den er tung, ligger godt i hånden, og er nem at styre.

Jeg er dog lidt i tvivl om hvorvidt dens justeringsmuligheder er fornuftig funktionalitet eller bare overflødigt lir, jeg mærker ikke den store forskel på, om indstillingen er på 1 eller 5.

På youtube er der en fyr der hedder Geofatboy, der laver en fin anmeldelse og demonstration af den.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: