Mr. Bear Family Skægvoks Wilderness (30 ml)

Mr. Bear Family Moustache Wax Wilderness (30 ml)

99,00 kr
99,00 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
Mr. Bear Family laver deres skægvokse med 100% naturlige ingredienser, og samtidig er de lavet i hånden. Denne voks er med en mild duft af natur.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Mr. Bear Family skægvoks er en 100% naturlig skægvoks, som giver et optimalt hold og en frisk duft af naturlige omgivelser.

Ikke nok med, at skægvoksen er lavet af naturlige ingredienser, så er voksen også lavet 100% i hånden!

Så hvis du har anlagt dig et rigtig flot overskæg og ønsker at style det og holde styr på hårene, så er Mr. Bear Family's skægvoks med en duft af "Wilderness" et rigtig godt bud til dig.

Brug af skægvoks i fuldskæg
Det er ikke kun når man har overskæg at man kan bruge skægvoks, der er nemlig også rigtigt mange muligheder for at bruge det til at få et flottere fuldskæg. Hvis du selv er en af dem med et stort fuldskæg, ved du også at det kan være svært at få det til at pænt ud.

Ved at anvende en skægvoks, kan du samle hårene i skægget og style det lige efter din smag, så du får dit skæg til at se tykkere og velplejet ud. Det er helt sikkert noget der værd at prøve af, hvis du gerne vil have dit skæg skal se bedre ud end dine konkurrenters.

Naturligt look
Når du bruger skægvoks er det vigtigt at du er bevidst om hvordan det skal anvendes, for det er ikke ligesom med hårvoks. Skægvoks er ofte meget kraftigere i sin konsistens, og det er derfor også vigtigt at du varmen voks grundigt op inden brug.

Ved at varme voksen op, sørger du for at den er nem at fordele i skægget, og så du ikke får et fedtet look til skægget. Meningen med skægvoks er nemlig at give et naturligt look til skægget, uden at fedte skægget til, så brug din skægvoks med omtanke.

Ingredienser
Beeswax, Lanolon, Shea Butter og esssentielle olier.

Anvendelse
Varm voksen op med enten en hårtørrer eller dine fingre, og gnub derefter voksen i dit overskæg. Style derefter - lige som du vil ha' det!
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

3.8
(4 bedømmelser)
Stjerner
Frederik | Besværet værd
Når først man har lært at tæmme den meget hårde voks, er det alt besværet værd. Den kræver en vask med sæbe for at få ud igen, og lidt skægbalsam en gang eller to i ugen gør overskægget meget lettere at sætte.
Duften er god, men til den milde side efter min smag.
Stjerner
Kim Paldal | Har prøvet Mr. Bear.
Hård og vanskelig at arbejde med, den bliver ikke blød når man den i lommen så, den er ikke til at tage med. Men har man tid og lyst er den fin når den endelig er blevet blød nok ved evt hårtørre
Stjerner
Thorbjørn Kühl | Hård voks
Dette er den hårdeste voks jeg har fundet indtil videre, mit overskæg kan sidde i to tre dage når jeg sætter det ordentligt, du skal altid have voksen i lommen så din kropsvarme varmer det en smule op, jeg anbefaler AEG Powertools HG 600VK varmepistol når du skal sætte skægget, på laveste setting. Varm voksen op, put en god fingernegl fuld i skægget, og varm så skægget op med varmepistolen til voksen smelter, så kan du sætte det ordentligt.
Stjerner
Ebbe | Value for money
God value for money. Dog skal man varme voksen godt op før al voksen smelter. Det kan til tider være irriterende ikke at kunne håndvarme voksen op til den rette temperatur. Dog varer voksen længe i skægget og selve produktets indhold holder i lang tid.
Voksen holder generelt godt på duften af Wilderness og kan anbefales til hverdagsbrug.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: