Mühle After Shave Balm - Sandalwood (100 ml) Aftershave Lotion Sandeltræ

Mühle After Shave Balm - Sandalwood (100 ml)

159,00 kr
Kun 2 tilbage!
159,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Mühle After Shave Balm – Sandalwood (Sandeltræ) er en Aftershave Lotion som beroliger og plejer huden efter barbering. Den har en varm og maskulin duft.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Mühle After Shave Balm – Sandalwood (Sandeltræ) er en aftershave som ikke indeholder parabener eller tilsætningsstoffer. Den er baseret på sandeltræ, som er med til at pleje, berolige og fugte huden efter barbering.
Da denne aftershave lotion ikke indeholder parabener passer den til alle hudtyper.

Mühle After Shave Balm – Sandalwood har en eksklusiv, varm og diskret duft af koriander og stjerne anis, som er kombineret med sandeltræ, hvilket hjælper til en velplejet og ren hud.

Mühle After Shave Balm – Sandalwood leveres med en doseringspumpe og dens størrelse gør den perfekt til at tage med ud at rejse.

Selvom du bruger en barbermaskine er det vigtig at bruge en ordentlig Aftershave Lotion for at berolige din hud efter barbering. Din hud har brug for næring og pleje uanset hvordan den er blevet barberet.

Indhold:
100 ml.

Ingredienser:
Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil, Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Aloe Vera Gel, Cetearyl Alcohol, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Calendula Officinalis (Marigold) Flower Extract, Panthenol, Tocopherol, Bisabolol, Persea Gratissima (Avocado) Oil Unsaponifiables, Sucrose Stearate, Echinacea Angustifolia (Coneflower) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Galactoarabinan, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Menthol, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Limonene, Linalool
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!