Mühle Barbersæt Liscio (Fusion Skraber, Pure Badger Barberkost og Krom Holder)
Gratis fragt

Mühle Barbersæt Liscio (Fusion Skraber, Pure Badger Barberkost og Krom Holder)

975,00 kr
Mühle er kendt for at levere produkter i verdensklasse, og dette barbersæt er ikke en undtagelse. Du får det bedst fra Mühle i et stilrent design.
Kun 1 tilbage!
975,00 kr

Beskrivelse:
Her er det fedeste sæt til manden, der elsker hans Gillette Fusion barberblade. Skraberen i sættet passer nemlig til Fusion barberbladende fra Gillette, og så er det i et mere stilrent og unikt design, der ser super fedt ud, at have stående fremme på badeværelset.

Mühle R-146-F Fusion Skraber
Skraberen er lavet i et unikt design, og materialerne er af den bedste kvalitet. Håndtaget er produceret i noget, som hedder kunst harpiks, der under fremstillingen er blevet poleret op, en masse gange for at give det eksklusive og skinnende look.

Den er designet til at du kan bruge dine Gillette Fusion barberblade med skraberen, og så ser det super fedt ud, at have den liggende fremme på badeværelset.

Mühle 81-M-146 Barberkost
De lækre børste hår som er med i dette sæt, er designet til at have en masserende effekt når den anvendes, på grund af dens Pure Badger hår, der er en smule tykkere en almindelige grævling hår. Der er på den måde lidt mere modstand i børsten, så den massere huden, når man påføre barberskummen.

Håndtaget er lavet i kunst harpiks ligesom skraberen, så sættet matcher og har samme stilrene look. Enden er af krom for at afbalancere barberkosten, så du får den bedst mulige oplevelse hver gang.

Mühle RHM-14 Holder
En holder i krom, der får din skraber og barberkost til at skille sig ud på badeværelset. Det perfekte sæt til manden, der går op i den klassiske barbering.

Indhold:
1 stk. Mühle R-146-F Fusion Skraber
1 stk. Mühle 81-M-146 Barberkost
1 stk. Mühle RHM-14 Holder
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: