Mühle R-226-SR DE Safety Razor

Mühle R-226-SR DE Safety Razor

299,00 kr
Kun 2 tilbage!
299,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Denne Double Edged Safety Razor har closed comb. Håndtaget eller skaftet, som man også kan kalde det, er lavet af ædel harpiks, som er et yderst holdbart materiale. At skraberen er double edged betyder at det barberblad du bruger til at barbere dig med vil stikke du på begge sider af
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
Mühles Rytmo-serie står for iøjnefaldende, tidløst design: den koniske form er afbrudt ved den forkromede base med markante linjer. Som med andre traditionelle former, sikrer dette designprincip en god pasform, når det hænger i holderen. Rytmo er en serie i høj kvalitets harpiksvarianter og sten. Serien fås også i varmebehandlet asketræ.
Denne Double Edged Safety Razor har closed comb. Håndtaget eller skaftet, som man også kan kalde det, er lavet af ædel harpiks, som er et yderst holdbart materiale. At skraberen er double edged betyder at det barberblad du bruger til at barbere dig med vil stikke du på begge sider af skraberhovedet og derved opnår du en hurtigere barbering. En Safety Razor med closed comb holder huden stram under barbering og beskytter mod rifter. Mühle R-226-SR DE Safety Razor er en helt klassisk skraber. Enkelt, sort design. Velegnet til både nybegyndere og de mere erfarne old-school barbere.

Produktinformationer:
Indstilling: Fast.
Åbningstype: 3-piece. 3-piece betyder at skraberhovedet og skaftet skal skrues fra hinanden for at indføre barberbladet.
Mål: B 42 mm x L 110 mm.
Vægt: 72 g
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Jean-Christophe Debost | Fed skraber
Rigtig god skraber, Simpel at betjene og simpel at skille ad, så den er nem at rengøre. Kan bestemt anbefales.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: