Mühle R-106 DE Safety Razor

Mühle R-106 DE Safety Razor

299,00 kr
Skraberen har closed comb, hvilket de mest populære skrabere har. Closed comb er godt for både nybegyndere og mere erfarne brugere og er velegnet til regelmæssig brug. Den lukkede kam giver beskyttelse mod rifter ved at holde huden stram.
Kun 2 tilbage!
299,00 kr

Mühle er kendt for at lave kvalitetsprodukter til old-school barbering. Denne skraber er i et enkelt og tidsløst design med et sort skaft.

Beskrivelse:
Denne Safety Razor fra Mühle er double edged hvilket betyder at der monteres et blad som stikker ud på hver side af skraberhovedet og derved kan du opnå en hurtigere barbering. Skraberen har closed comb. Closed comb er godt for både nybegyndere og mere erfarne brugere og er velegnet til regelmæssig brug. Den lukkede kam giver beskyttelse mod rifter ved at holde huden stram. Dette giver dig en glattere og fladere overflade til barbering.

Produktinformationer:
Indstilling: Fast.
Åbningstype: 3-piece. 3-piece betyder at skraberhovedet og skaftet skal skrues fra hinanden for at indføre barberbladet.
Mål: L 95 mm x B 53 mm.
Vægt: 64 g
Se lignende produkter

Ekspertens pakke:
Bedømmelser
5.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Emil | Godt bekendtskab.
Skiftede fra sensor excel, da jeg ikke længere kunne finde blade til den i butikkerne. Når man vender sig til DE, er det min oplevelse at det er meget lettere at undgå røde knopper. Prøvede en trebladet engangsskraber fra gillette, det var derimod en katastrofe.
Barberingens tæthed er efter min oplevelse den samme, som de to andre, blot med mindre irriteret hud;-)
Selve konstruktionen af R-106 er simpel, men kan ikke refererer til andre, da dette er min første, men opfatter at den virker efter hensigten. Godt førstegangs-køb, vil man afprøve en DE-Razor.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: