Mühle R89 DE Safety Razor
Anbefalet af vores eksperter

Mühle R-89 DE Safety Razor

299,00 kr
299,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Denne Safety Razor fra Mühle er double edged hvilket betyder at der monteres et blad som stikker id på hver side af skraberhovedet og derved kan man opnå en hurtigere barbering. Skraberen har closed comb.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Mühle laver nogen af verdens bedste skrabere. Den tyske virksomhed værdsætter kvalitet meget højt og der er er lagt meget arbejde og koncentration i alle virksomhedens produkter.

Beskrivelse:
Denne Safety Razor fra Mühle er double edged hvilket betyder at der monteres et blad som stikker ud på hver side af skraberhovedet og derved kan man opnå en hurtigere barbering. Skraberen har closed comb, hvilket de mest populære skrabere har. Closed comb er godt for både nybegyndere og mere erfarne brugere og er velegnet til regelmæssig brug. Den lukkede kam giver beskyttelse mod rifter ved at holde huden stram. Dette giver dig en glattere, fladere overflade til barbering. Denne skraber er lavet i stål og krom, hvilket giver den et maskulint udseende. Designet er enkelt og flot og vil aldrig gå af mode.

Produktinformationer:
Indstilling: Fast.
Åbningstype: 3-piece. 3-piece betyder at skraberhovedet og skaftet skal skrues fra hinanden for at indføre barberbladet.
Mål: L 95 mm x B 53 mm.
Vægt: 64 g
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(2 bedømmelser)
Stjerner
Mike | Tilgivende, begynder safety razor
God vægt, godt mønster som sikrer et godt greb, og derfor er meget nem at håndtere. Det medfølgende blad er også ret skarpt, og sidder stadig på skraberen efter 5 barberinger.
Stjerner
Troels Mørk Hansen | Lækkert design og kvalitet
Hvis jeg ellers en dag lærer at bruge DE Safety Razor, vil jeg helt klart vende tilbage til den her igen. Desværre er min tålmodighed (og min skægvækst) ikke rigtig til det lige nu, men det ændrer ikke på, at dette er et virkelig lækkert produkt :)

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: