Murad Ban Blemish Starter Kit (Anti-bumse Sæt)

Murad Ban Blemish Starter Kit (Anti-bumse Sæt)

249,00 kr
Murad Ban Blemish Starter Kit, er et anti-bumse sæt der hjælper til at fjerne bumser og urenheder fra din hud, og samtidig holder din hud blød og rask. Sættet indholder 4 forskellige produkter til bekæmpelse af urenheder og bumser.
Kun 3 tilbage!
249,00 kr

Beskrivelse
Murad Ban Blemsih Starter Kit er et effektivt anti-bumse sæt, med 4 simple skridt der hjælper dig af med selv dine værste udfordringer. Dette sæt er beregnet til, at fjerne urenheder skånligt og samtidig genopretter din huds sundhed.

De tre simple skridt fra Murad:
1. Skridt - Murad Clarifying Cleanser (45 ml)
Første skridt på Murad's vej mod en smukkere hud, er en kraftig rensecreme der renser i dybden og hjælper med at rense din hud helt ren, så den er mere modtagelig overfor resten af sættet.
Ingredienser: Salicylsyre, sølvcitrat, mentol, ekstrakt af grøn te.

2. Skridt - Murad Blemish Spot Treament (7,5 ml)
En koncentreret creme der hjælper med at dræbe bakterierne i et mere koncentreret område. Den er super nem at dosere med det spidse tubehoved, der gør det nemt at fordele creme præcist.
Ingredienser: Sulfur, Glycolic Acid, Sclerotium Gum, Sodium Hydroxide, Glycerin

3. Skridt - Murad Blemish Clearing Solution (24 ml)
En behandling som renser evt. røde plamager og massere acne symptomer væk. Den hjælper dermed til en sund og bumse fri hud.
Ingredienser: -Salicylisyre, vitaminer, Retiol og Tea Tree Olie

4. Skridt - Murad Oil Control Mattifier SPF 15 (18 ml)
En fugtighedscreme, som fjerner shine og kontrollere olier i huden i op til 8 timer. Mindsker samtidig udbrud af urenheder og beskytter huden.
Ingredienser: -Oil-Control Complex®, Willow Bark Extract, Argan Extract, Octinoxate 7.5%, Zinc Oxide 3%, Ensulizole 1%: Sunscreen.
Bedømmelser
5.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Lise | Godt opstarter kit
Det er et rigtig godt opstarter kit ! Har kun set positive resultater indtilvidere og vil varmt anbefale dette starter kit.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: