Njord Anti-Oil Face Set (Ansigtssæt)

Njord Anti-Oil Face Set (Ansigtssæt)

250,00 kr

Lagerstatus: På lager

250,00 kr

Pris:: 250,00 kr

Njord Anti-Oil Moisturiser - Daily Facial Hydrator (100 ml) - Udgår   +0,00 kr
Njord Face Scrub (150 ml)   +0,00 kr
Njord Face Wash (150 ml)   +0,00 kr

* Påkrævede felter

Pris:: 250,00 kr

Trine Balleby
Njord Anti-Oil Face Set er et perfekt ansigtssæt til mænd med en meget olieret hud og som ønsker at komme problemet til livs!
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

UdgårNjord Anti-Oil Face Set er et ansigtssæt til manden der har en olieret hud og ønsker, at komme den til livs! Du får samtidig et sæt, som du ikke er flov over at have stående på badeværelset, da sættet kun indeholder stilfulde og moderne produkter.

Njord er et dansk produceret brand og har arbejdet med mænd i utrolig mange år. De kender derfor mænd og deres behov, så produkterne er udarbejdet til dem.

Njord Anti-Oil Moisturiser
En ansigtscreme der er super let at bruge og gør jobbet rigtig godt hver gang. Den absorberes let af huden, så den ikke efterlader tunge rester af produktet på huden. Den efterlader derefter huden fugtiggjort, blød og uden nogle form for fedtet følelse.

Denne fugtighedscreme er et vigtigt skridt mod en mere oliefri hud og de to efterfølgende produkter er det perfekt supplement til en komplet løsning mod fedtet og olieret hud.
Værdi: 199 kr.

Njord Face Scrub
Njord Face Scrub er udstyret med små partikler, som pudser huden og fjerner døde hudeceller, samtidig med at den renser huden i dybden. Den løfter derefter skægget og på den måde reducerer chancen for indgroet hår, hvis du vælger at benytte den inden barbering.

Den er rigtig godt i sættet her, fordi den er ideel til alle hudtyper - også fedtet hud. Derfor hjælper den også med at fjerne unødvendige olier fra huden.
Værdi: 139 kr.

Njord Face Wash
Njord Face Wash har samme gode egenskab, nemlig at den også passer til alle hudtyper og derfor passer perfekt ind i sættet. Den fjerner aktiv overflødige olier fra huden og renser huden, uden at tørre den ud. Den efterlader din hud opfrisket, blød og smidig!
Værdi: 139 kr.

Samlede værdi: 477 kr.
Din pris: 250 kr.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(3 bedømmelser)
Stjerner
Guest | godt
Lækkert produkt, som virker
Stjerner
Jesper Christensen | Lækkert sæt til mig selv
Jeg købte dette sæt fra Njord, og fik det leveret det dagen efter. God service!
- Selve produktet er rigtig lækkert. Det havde den ønskede virkning og en god duft
Stjerner
Peter Hansen | Fin gave
Et fint sæt som jeg gav min bror i gave. Han siger han er rigtig glad for det og det hjælper på hans hud, så det kunne ikke være bedre. Dejlig hurtig levering

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: