Njord Barberkniv - Begynderkniv (Sort Håndtag, 5/8")

Njord Barberkniv - Begynderkniv (Sort Håndtag, 5/8")

199,00 kr
En rigtig god begynderkniv til dig, som synes det kunne være super sjovt at prøve kræfter med den gammeldags barberingsmetode.
Kun 3 tilbage!
199,00 kr

Njord er et dansk udviklet brand, som tager udgangspunkt i de skandinaviske mænd. Njord sætter pris på en mand, som tager sig tiden til at gøre noget ud af sin hud og sin barbering.

Denne barberkniv kan være første skridt i den rigtige retning. Njord Barberkniven her, kan nemlig give dig den rigtige føling omkring, hvordan old school barbering fungerer. Det er derfor ikke den skarpeste og bedste barberkniv på markedet - men du får det ud af den du skal, til at starte med!

Kniven er lavet med et plastik håndtag, og en stål kniv - som er standard for denne slags knive. Njord logoet er indprintet på bladet og på selve håndtaget.

Kniven
Selve kniven er lavet af presset stål, som bliver presset i en rigtig fin kvalitet! Njord logoet er indprintet på kniven med en sølv farve, som giver en fed kontrast på kniven. Njord Barberkniven er egnet til barbering og kan sagtens barberes med fra start, men vi anbefaler en ekstra slibning, hvis der er problemer.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: