Njord Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")
Anbefalet af vores eksperter

Njord Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8")

499,00 kr
Danske Njord har lavet en super fed barberkniv til alle de entusiastiske wetshavere derude. Måske er du ikke en wetshaver endnu? Bare rolig med Njord kan du være igang på no time.
499,00 kr

Njord er et dansk mærke, som ligger stor vægt på de skandinaviske værdier. Derfor er alle deres produkter også stilrene og super moderne designet. Denne barberkniv er ingen undtagelse!

Barberkniven er designet med et mat, sort håndtag, som tager sig rigtig godt ud ved siden af de andre Njord produkter. Den matte, sorte farve går rigtig godt med resten af knivens design, som har lækre detaljer.

Håndtaget
I enden af håndtaget finder du en sammenfletning, der sætter de to stykker sammen.
Ca. midt på håndtaget finder du en flot guld-samling. En lille fræk detalje, som går igen på skruen, som holder håndtaget og kniven sammen.

Selvom det er lavet i plastisk, er det holdbart og robust. Plastikken er nemlig behandlet, så det er hårdt og holdbart.

Kniven
Kniven er lavet af stål, og den er slebet og olieret, når den ankommer til dig. Den er også blevet prydet med "Njord" som giver kniven noget personlighed og stil. Kniven er blevet hærdet og trykket, så den passer til en rigtig skarp barbering. Kniven har en "rounding point", som betyder at enden af kniven er rund, hvilket giver et lækkert og mere stilet look end de firkantede.

Njord Barberkniven er en essentiel del af det perfekte barbersæt til dig, som ønsker et stilet og godt sæt. Kniven egner sig derfor perfekt til dig, som ønsker en lidt bedre starterkniv, eller til dig, som ønsker en kniv, der er super god men ikke for dyr. Med Njord Barberkniven får du i hvert fald rigtig meget for pengene!

OBS!
Njord Barberkniv (Sort Håndtag, 5/8") er olieret på forhånd, så bladet holder sig pænt. Opbevarer du barberkniven i et fugtigt badeværelsesmiljø, kan det være en god ide at give bladet olie efter brug.
Bedømmelser
5.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Hanne Fisker | Njord barberkniv
Mit barnebarn er lækker at se efter brug af gaven.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: