Njord Beard Oil (100 ml)

Njord Beard Oil (100 ml)

139,00 kr

Specialpris: 139,00 kr

Førpris: 169,00 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
Njord Beard Oil giver masser af fugt til både dit skæg og din hud, så du sikrer dig et velplejet look og en mindre irriteret hud - uden at det føles fedtet.

Med Njord Beard Oil skal du aldrig mere tænke på tørt og umuligt skæg.
  • Egenskaber:
  • Beroligende
  • Fugtgivende
  • Mørke rander
  • Tørhed
Hurtig levering
2-3 dages levering
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Blødgørende skægolie fra danske Njord

Njord Beard Oil giver alle mænd i Skandinavien et velplejet skæg og hud, da den netop er udviklet med henblik på at modvirke det slid, som det nordiske vejr udsætter mænd for.

Skægolien passer ind i resten af Njord-serien med en maskulin, men diskret, duft af Sandalwood. Og netop den diskrete duft gør, at du kan holde ud at have den i skægget hele dagen, uden at den bliver for tung eller kvalm. Olien fungerer derfor også rigtig godt som en hverdagsolie.

Njord Beard Oil er udviklet i samarbejde med skandinaviske mænd, der har testet og fundet frem til den bedste sammensætning af nærende ingredienser, der plejer hud og skæg, som f.eks. Vitamin E og kokosolie.
Det sikrer dig et skæg, der ser sundt og flot ud, samtidig med at det føles blødt og velplejet. Derudover er det kun et plus, at huden under skægget også bliver forkælet.

Olien er fyldt på en lækker og stilren glasflaske med pipette, der gør det nemt at dosere. Størrelsen med til at sikre, at du ikke skal købe skægolie så ofte, samtidig med at prisen er rigtig fornuftig.

Sådan bruger du Njord Beard Oil:
1. Vask dit ansigt og skæg i lunkent vand, og dup det tørt med et håndklæde. Det gør det lettere for olien at trænge ordentligt ind.
2. Tilføj 2-3 dråber af Njord Beard Oil i hånden, og gnid dine hænder sammen. Mængden af skægolie afhænger af størrelsen på dit skæg - så prøv dig frem.
3. Kør dine hænder og fingre gennem skægget i den retning, som det vokser i.
4. Massér derefter olien godt ind i skæg og hud.
5 Brug til sidst en kam til at fordele olien ordentligt i skægget - og samtidig få det til at se velplejet og trimmet ud.

Brug Njord Beard Oil hver gang du har vasket dit skæg - eller efter behov.

Indhold:
100 ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: