Njord DE Shaving Set (DE Safety Razor, Best Badger Shaving Brush & Holder)

Njord Beard Starter Kit

350,00 kr

Lagerstatus: På lager

350,00 kr

Pris:: 350,00 kr

Njord Beard Wash (75 g)
350,00 kr
Njord Beard Oil (100 ml)
350,00 kr
Njord Beard Comb (Pear Tree)
350,00 kr
Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood)
350,00 kr
Njord Beard Scissor (Rustfrit Stål)
350,00 kr

* Påkrævede felter

Pris:: 350,00 kr

Jonas Primdahl
Njord Beard Starter Kit er et begyndersæt til manden med skæg. Heri finder han de bedste produkter til at vedligeholde et fuldskæg, kort eller langt.
Du sparer 375,95 kr. når du køber dette sæt!
Hurtig levering
2-3 dages levering
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Alt hvad du skal bruge til skægget

Danske Njord har sammensat dette lækre sæt fyldt med kvalitetsprodukter, så du nemt kan opnå og vedligeholde et rigtig flot skæg.

Hvis du aldrig har brugt olie og kam/børste før til dit skæg, vil du opleve en kæmpe forskel fra dag 1, og du vil ærgre dig over, at du ikke har gjort det noget før!

Sættet henvender sig primært til mænd med et tykt eller større skæg, men er også perfekt til mænd, der er i gang med at gro sig et større skæg og mangler produkter til at kontrollere det undervejs i processen. Derudover er dette sæt en rigtig god mulighed for at prøve af, om man mest er til børste eller kam.

Njord Beard Starter Kit består af 5 dele:

Njord Beard Wash (75 g) - Værdi 109,95 kr.
Njord Beard Wash er en mild skægvask, som holder dit skæg rent og sundt. Den indeholder en masse lækre ingredienser, og så har den samme svage men maskuline duft som skægolien.

Njord Beard Oil (100 ml) - Værdi 169 kr.
Njord Beard Oil er en lækker og let skægolie, som med sine gavnlige olier tilfører skægget og huden den fugt, man som mand har brug for i det skandinaviske vejr. Duften er lækker og maskulin, uden at blive for dominerende eller tung.

Njord Beard Comb (Pear Tree) - Værdi 99 kr.
En lækker og enkel skægkam lavet i poleret pæretræ. Størrelsen gør, at du let kan håndtere dit skæg - og så er den nem at have med på farten.

Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood) - Værdi 149 kr.
Njords skægbørste er lavet af bøgetræ og vildsvinehår, som er noget af det bedste til at vedligeholde dit skæg med. Børsterne har en længde og stivhed, der gør det nemt at komme helt i dybden på dit skæg så du fjerner uren hud.

Det hjælper dig med at få et rigtig flot skæg, men også din hud, under skægget, vil blive rigtig glad for den massage, skægbørsten giver den.

Njord Skægsaks (Rustfrit Stål) - Værdi 199 kr.
Njord Skægsaks er en rigtig flot saks, der klarer skærerne, når du trænger til at få studset skægget. Saksen er lavet af J2 rustfrit stål, der er poleret op, så både kvalitet og udseende er helt i top.

Samlet værdi: 725,95 kr.
DIN PRIS: 350,00 kr.
DU SPARER: 375,95 kr!
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Ekspertens pakke:

Samlet pris:
749,00 kr