Njord DE Shaving Set (DE Safety Razor, Best Badger Shaving Brush & Holder)

Njord Beard Wash, Oil & Brush

289,00 kr

Lagerstatus: På lager

289,00 kr

Pris:: 289,00 kr

Njord Beard Wash (75 g)
289,00 kr
Njord Beard Oil (100 ml)
289,00 kr
Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood)
289,00 kr

* Påkrævede felter

Pris:: 289,00 kr

Jonas Primdahl
Det perfekte basissæt til dit skæg.
Hurtig levering
2-3 dages levering
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Det ultimative grooming sæt

Vil du gerne tæmme dit fuldskæg og sikrer dig et velstylet look, så er dette sæt fra Njord lige noget for dig. Sættet sørger for at dit skæg rent og lækkert dagen lang.

Njord Beard Wash gør dit skæg rent og lækkert, samtidig med at det plejer det. Skægbørsten giver dig den ønskede form skægget skal have, samtidig med at den fjerner urenheder og døde hudceller.

Beard Oil fra Njord er en klassisk skægolie, der har en intens plejende virkning på både hud og skæghår. Skægolien fra Njord virker desuden lindrende samt opfriskende, og den efterlader et velsoigneret look.

Sættet består af 3 dele
Njord Beard Wash (75 g) - Værdi 109,95 kr.
Njord Beard Wash er en mild skægvask, som holder dit skæg rent og sundt. Den indeholder en masse lækre ingredienser, og så har den samme svage men maskuline duft som skægolien.

Njord Beard Oil (100 ml) - Værdi 169 kr.
Njord Beard Oil er en lækker og let skægolie, som med sine gavnlige olier tilfører skægget og huden den fugt, man som mand har brug for i det skandinaviske vejr. Og så er det kun et plus, at duften er lækker maskulin uden på nogen måder at blive for dominerende eller tung.

Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood) - Værdi 149 kr.
Njords skægbørste er lavet af bøgetræ og vildsvinehår, som er noget af det bedste til at vedligeholde dit skæg med. Børsterne har en længde og stivhed, der gør det nemt at komme helt i dybden på dit skæg, så du får fjernet hud rester.

Det hjælper dig med at få et rigtig flot skæg, men også at din hud forbliver velplejet. Naturmaterialerne er, sammen med det enkle design, med til at gøre denne skægbørste til en rigtig solid børste, som du og dit skæg vil blive rigtig glade for.

Samlet værdi: 427,95 kr.
DIN PRIS: 289,00 kr.
DU SPARER: 138,95 kr!
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: