Njord DE Shaving Set (DE Safety Razor, Best Badger Shaving Brush & Holder)

Njord Beard Wash, Oil & Comb

269,00 kr

Lagerstatus: På lager

269,00 kr

Pris:: 269,00 kr

Njord Beard Wash (75 g)
269,00 kr
Njord Beard Oil (100 ml)
269,00 kr
Njord Beard Comb (Pear Tree)
269,00 kr

* Påkrævede felter

Pris:: 269,00 kr

Jonas Primdahl
Det perfekte mini kit, hvis du har et stort eller tykt skæg og foretrækker kam fremfor børste.
Hurtig levering
2-3 dages levering
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Velplejet skæg med Njord

Hvem vil ikke gerne have at skægget altid ser velplejet og flot ud? Med dette lille sæt fra Njord er det blevet endnu lettere at opnå det resultat og holde fast i det!

Folkene bag Njord ved nemlig, hvordan et skæg skal behandles, og derfor er begge produkter i dette sæt nøje udvalgt med tanke på den pleje et stort og/eller tykt skæg har brug for.

Skæg er nemlig ikke ens - det samme gælder mennesker. Dette sæt henvender sig derfor til mænd med et tykt eller stort skæg, som foretrækker at pleje skægget med kam fremfor en børste.

Mild og lækker skægvask
Start med at vaske skægget i den lækre og milde skægvask. Brug derefter kammen sammen med olien og oplev, hvordan skægget bliver tæmmet og flot.

Da kammen er lavet af naturtræ, så vil den suge noget af olien til sig, og dermed afgive noget til skægget næste gang den bruges. Dette er utrolig smart, for så bliver skægget ekstra plejet hver gang du bruger den, samtidig med at du skal bruge mindre olie.

Sættet består af 3 dele:
Njord Beard Wash (75 g) - Værdi 109,95 kr.
Njord Beard Wash er en mild skægvask, som holder dit skæg rent og sundt. Den indeholder en masse lækre ingredienser, og så har den samme svage men maskuline duft som skægolien.

Njord Beard Oil (100 ml) - Værdi 169 kr.
Njord Beard Oil er en lækker og let skægolie, som med sine gavnlige olier tilfører skægget og huden den fugt, man som mand har brug for i det skandinaviske vejr. Og så er det kun et plus, at duften er lækker maskulin uden på nogen måder at blive for dominerende eller tung.

Njord Beard Comb (Pear Tree) - Værdi 99 kr.
Du får et værktøj til dit skæg, som sørger for at du kan få et velfriseret skæg. En lækker og enkel skægkam lavet i poleret pæretræ. Størrelsen gør, at du let kan håndtere dit skæg, og så er den nem at have med på farten.

Samlet værdi: 377,95 kr.
DIN PRIS: 269,00 kr.
DU SPARER: 108,95 kr!
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: