Njord Black Peel Off Mask (100 ml)
Bedst i test

Njord Black Peel Off Mask (100 ml)

105,00 kr
Optimeret til skandinaviske mænd, får du nu en ansigtsmaske som vil bekæmpe hudorme for dig. Njord Black Peel Off Maske er det perfekte våben mod hudorme og forøget talgproduktion.

Specialpris: 105,00 kr

Førpris: 179,00 kr

Udgår - Spar 45%Njord er et dansk brand, som er udviklet helt specielt til mænd. Njord har taget højde for de forskellige forhold der er i Norden og derfor er Njords produkter, altid optimeret til de skandinaviske mænd.

Njord Black Peel off Mask er en ansigtsmaske, som effektivt bekæmper hudorme og renser i dybden. Det formår den ved, at reducere noget af hudens ekstra fedt- og talgproduktion. På den måde forbygger masken hudorme, som kommer fra hudens fedt- og talgproduktion. Njord Black Peel Off masken renser i dybden ved at gå dybt i huden og rense ud i porernes rødder. Njord Black Peel off Maske er også med til at hjælpe huden, til at bibeholde dens naturlige fugtighed.

Efter en behandling med Njord Black Peel off Mask vil din hud været renset i dybden og blive efterladt blød og indbydende.

Hvordan bruges masken:
1. Påfør et tykt og lige lag af masken i T-zonen (Næse, pande og hage)
2. Lad masken sidder i 25-30 minutter og lad masken arbejde. Hellere for lang tid, end for lidt tid (Undgå at rynke for meget, da masken kan sprække en smule, selvom det føles sjovt.)
3. Hiv masken af, og vask ansigtet i varmt vand.
4. Benyt masken 1-2 gange om ugen.

OBS: Undgå at påføre masken rundt om- og i øjnene!
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: