/

Njord Hair Wax (100 ml)

59,95 kr
59,95 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Lækker hårvoks fra Njord, der giver et mat look og hold hele dagen. En voks der passer perfekt til dig, med det korte hår, eller dig, som gerne vil have en kraftig voks.

Vi mener, at denne voks er blandt de allerbedste til prisen. Prøv selv, og mærk kvaliteten!
Hurtig levering
2-3 dages levering
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Hårvoks med stærk hold

Njord mente, at der var for få vokse, som passede ind i hjemmet hos enhver rigtig mand. Det har de absolut lavet om på nu.
Voksen fra Njord er nemlig i et af de lækreste designs, der er på markedet for voks - OG JO, designet tæller også rigtig meget for os mænd!


Samtidig passer voksens design også ind med det nyeste design, som Njord har lavet, i helt sort. Njord gik efter at lave en voks, der var alsidig, og som skulle ramme den mest populære voks, der var på markedet.

Med Njord Hair Wax opnår du et lækkert og naturligt, mat look, samtidig med at frisuren bliver, hvor den skal. Voksen er fremstillet til det relative korte hår og er som sagt en rimelig kraftig voks.

Voksen er lækker blød at fjerne fra bøtten og er nem at smøre ud i hænderne. Allerede her mærker du, at voksen er kraftig, uden at den er svær at smøre ud i hænderne. Duften i voksen er, som med de mange andre Njord produkter, en lækker duft.

Duften er med "citron og havsalt", hvilket lyder lidt spøjst, men det er virkelig en fremragende duft og virker ret genialt lavet af Njord, fordi det skiller sig ud. "Hvordan kan en voks duft af havsalt?" - tænker man. Vi kan kun sige "Prøv den!".Det bedste eksempel på, at duften er i den gode ende af skalaen er, at den er blevet godkendt af samtlige piger på kontore

Brugsanvisning:
1. Start med at vaske dit hår. Njord Hair Wax kan bruges både i håndklædetørt og tørt hår - Vi anbefaler tørt hår som giver det den rigtig effekt.
2. Tag den ønskede mængde voks mellem hænderne, og varm den op.
3. Fordel et tyndt lag voks på håret. Voksen skal ikke fordeles med en flad hånd da det ikke giver et optimalt look.
4. Voksen skal køres i håret med fingrespidserne - dette er klart det nemmeste og så sæt det, som du ønsker.

5. Husk at vaske håret, inden du går i seng.

Grunden til, at du skal vaske håret, inden du går i seng, er, at som med alle andre vokse på markedet, sætter det sig i puden og deler sig ned i panden og ansigtet. Det er med til at give en uren og fedtet hud, som øger sandsynligheden for bumser og fyldte porrer væsentligt.

Indeholder:
100 ml
 - derved vildt god værdi for pengene, hvis du ser på andre vokse på markedet.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: