Njord In Your Face! Set
Bedst til prisen

Njord In Your Face! Set - GIFT EDITION

209,30 kr

Specialpris: 209,30 kr

Førpris: 299,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
BLACK FRIDAY EDITION - For kun 299 kr. får du de 3 mest essentielle dele til, at holde din hud flot og velplejet, samt en flot toilettaske!
Hurtig levering
Dag-til-dag levering
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Njord - In Your Face! er ansigtssættet til manden, der ønsker at komme sine små problemer i ansigtet til livs, eller forebygge mod evt. små problemer. Det er samtidig et moderne og stilet sæt, som signalerer at man har god stil og ved, hvad der virker!

Njord Face Wash (150 ml)
Njord Face Wash er en klassisk ansigtsrens i rigtig høj kvalitet. Den frisker din hud op og bekæmper urenheder og tilstoppede porer, som kan forårsage urenheder.

Denne Wash fra Njord renser din hud uden at udtørre huden, og indeholder en smule menthol, så din hud føles frisk og smidig.

Kan bruges af alle hudtyper, da den er mild, men stadig dybderensende. Den efterlader din hud opfrisket (pga. mentholen) og blødgører samtidig huden.

Njord Face Scrub (150 ml)
Njords Face Scrub er en exfolierende ansigtsscrub i rigtig høj kvalitet. Det betyder, at der er partikler i scrubben, der dybderenser din hud og dermed fjerner urenheder og døde hudceller, hvilket er super smart!

Denne scrub kan også bruges som en essentiel del af din barbering. Den virker nemlig rigtig godt som en pre-shave til barbering, fordi den løfter hårene ved roden, og gør barberingen lettere.

Njord Moisturiser (100 ml)
Fugtighedscremen fra Njord er en unik og behagelig ansigtscreme, hvor der er taget højde for mænds behov, og det klima vi lever i, i Skandinavien. Uden at virke fedtet, fugter den din hud rigtig hurtigt!

Vejrforholdene spiller en stor rolle for din hud, og det har Njord haft med i beregningerne for deres produkter. Njord Moisturiser indeholder naturlige ingredienser, og virker derfor forfriskende og blødgørende på huden.

Det er en let ansigtscreme, som absorberes hurtigt i huden. Den fugter, styrker og stimulerer, styrker og blødgører huden. Cremen kan bruges af alle hudtyper.

Njord Toilettaske
Praktisk toilettaske, hvor du har god plads til alle dine favorit-produkter og en solid, stilsikker toilettaske, der holder mange år.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: