Njord DE Razor Set

Specialpris: 325,00 kr

Førpris: 527,00 kr

Loading availability message…

På vej på lager
Jonas Primdahl
Få opgraderet dit barbergrej. Vælg et Njord Mach3 Razor Set og oplev en barbering med lidt ekstra kvalitet.
Hurtig levering
2-3 dages levering
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Opgrader din barberings oplevelse

Er du, ligesom de fleste andre mænd, vant til en hurtig barbering med en klassisk skraber, så vil du hurtigt mærke en forskel, hvis du opgraderer til dette sæt.

Njord Mach3 Razor Set fjerner hverdagsfølelsen og de røde knopper og erstatter dem med en lækker kvalitetsfølelse og en pæn hud. Sættet består af 3 basisdele, så du er klar til at gå i gang med det samme - Alt sammen pakket i en praktisk sort toilettaske som du kan have med over alt.

Njord Mach3 Razor (Mat Sort) - Værdi 249 kr.
Njord Mach3 Razor (Mat Sort) er en effektiv barberskraber i flot retrodesign, der giver en glat og jævn barbering. De ultratynde barberblade glider ubesværet over huden, så hudirritation samt rødmen minimeres effektivt.

Vægten gør det lettere at styre skraberen når man barberer sig, hvor den efterfølgende kan stå af sig selv efter endt barbering - virkelig smart!

Njord Foam - Anti-Irritation Shaving Foam (200 ml) - Værdi: 99 kr.
Danske Njord har formået at skabe en ny og ret så banebrydende barberskum, som forebygger indgroede hår og barberingsknopper.

Med Njord Foam får du slet og ret en mindre irriteret hud efter barbering. Den er nemlig bakteriehæmmende, da den indeholder klorhexidin (uden duft), og dermed undgår du infektioner.

Gillette Mach3 Turbo Barberblade (2 stk.) - Værdi 80 kr.
En god barbering kræver naturligvis også nogle gode barberblade - og det får du med Gillette's klassiske Gillette Mach3 Turbo Barberblade (2 stk.).

Njord Toilettaske - Værdi 99 kr.
Praktisk toilettaske, hvor du har god plads til alle dine favorit-produkter og en solid, stilsikker toilettaske, der holder mange år.

Samlet værdi: 527,00 kr.
DIN PRIS: 325,00 kr.
DU SPARER: 202,00 kr!
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: