Njord Mach3 Razor Sharpener Set

Lagerstatus: På vej på lager

279,00 kr

Pris:: 279,00 kr

Jonas Primdahl
Njord Mach3 Razor Sharpener Set sættet giver dig muligheden for en perfekt barbering samtidig med, at du kan have tingene stående fremme på en præsentabel måde.
Hurtig levering
2-3 dages levering
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Barbersæt med Mach3 barberskraber

Ønsker du en tæt og behagelig barbering samt et værktøj, der forlænger levetiden af dine Mach3 blade, så er Njord Mach3 Razor Sharpener Set dit perfekte match.

Dette unikke sæt sørger for at bladene glider let over din hud og sikrer, at du får en effektiv barbering. Dine barberblade vil samtidig altid være rene og skarpe til en lækker barbering.

Sættet består af 2 dele

Njord Mach3 Razor (Mat Sort)
Njord Mach3 Razor er en effektiv barberskraber med et flot klassisk og eksklusivt udseende, der giver en glat og jævn barbering. Håndtaget er lavet i messing og coatet i en flot matsort farve.

De ultratynde barberblade glider ubesværet over huden, så hudirritation og rødme minimeres både under og efter barbering.

RazorPit (Sliber til barberblade)
RazorPit er en unik sliber, der holder barberblade skarpe og rene. Sliberen fjerner effektivt hår, barberskum og rester af sæbe fra bladene på under et minut.

RazorPit giver dine barberblade nyt liv, og sparer dig for mange penge. Razorpit renser og rengører dine barberblade, så de holder til langt flere barberinger.

Køb din genopfyldning her
Få alle de essentielle produkter til dit sæt: Njord - Mach3 Shaving Essentials

Samlet værdi: 418,00 kr.
DIN PRIS: 279,00 kr.
DU SPARER: 139,00 kr!
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: