Njord Moisturiser - Daily Facial Hydrator (100 ml)
Bedst til prisen

Njord Moisturiser (100 ml)

199,00 kr
199,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Njord Moisturiser er en daglig ansigtscreme som giver instant fugt uden at fedte.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Fugtgivende ansigtscreme til mænd

Njord Moisturiser er en unik og lækker ansigtscreme fra dansk Njord, som fugter din hud ekstremt hurtigt - og vel at mærke helt uden din hud virker fedtet.

Njord er dansk produceret og dansk designet hudpleje i høj kvalitet og den unikke formulering gør at ansigtscremen ikke føles hverken fed eller klistret, da den absorberes lynende hurtigt i huden.

Ansigtscremen er særligt egnet til skandinavisk hud og til de skandinaviske vejrforhold, og indeholder naturlige ingredienser som virker forfriskende og blødgørende på huden.

Produktet har en lang ingrediensliste fordi cremen indeholder ekstremt mange vitaminer, mineraler samt vegetabilske ekstrakter som alle er med til at sikre at din hud får intet mindre end en daglig energiindsprøjtning.

Kort og godt om Njord Moisturiser:
- Let og tynd ansigtscreme som lynhurtigt bliver absorberet i huden.
- Fugter, styrker og stimulerer huden og sørger for at din hud bliver smidig og blød.
- Ideel til alle hudtyper.

Sådan bruger du Njord Moisturiser:
1. Vask dit ansigt og dup det med et håndklæde.
2. Tryk en gang på pumpen og du har den perfekte mængde ansigtcreme i hånden
3. Massér Njord Moisturiser blidt rundt i ansigtet

Bør bruges dagligt for optimalt resultat - og gerne morgen og aften.
Bruges efter endt barbering for at tilføre huden fugt med det samme.

Indhold:
100 ml.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.0
(9 bedømmelser)
Stjerner
Lars Peter Olsen | Ok
God ansigts creme gør hvad den skal.
Stjerner
Leif Roland | Test
God daglig Hydrator, uden at fedte.
Stjerner
Thomas Bonde Tuxen | God creme - elendig beholder
En god creme og minder lidt om Biotherm Aquapower ..bare billigere...eller det er den så ikke alligevel, hvis man tænker 'værdi for pengene', da beholderen er helt håbløs og pumpefunktionen virker pludseligt ikke - så man ikke kan få det sidste creme ud. Jeg har haft fire og alle fire er gået i stykker og den seneste gik i stykker efter 5 dages/ganges brug, så det er slut med at købe den så længe beholderen er som den er (og nej jeg kaster ikke rundt med den - jeg pumper stille og roligt og den står bare på en hylde, når den ikke er i brug) . Så cremen er egentlig 4-5 stjerner værd, men emballagen helt i bund
Stjerner
Torben Rolighed Haack | Rigtig godt prudukt
Rigtig godt produkt, som holder hvad det lover, men pumpen går hurtigt i stykker. Det betyder at man ofte må smide 3/4 af produktet ud, da man ikke kan få det ud af beholderen, hvilket er neget utilfredsstillende.
Stjerner
Morten | Ok - men ikke perfekt.
Dette er kun min personlige oplevelse, derfor vil jeg råde dig til også at se de andre anmeldelser. Cremen i sig selv er lækker med en frisk duft, og absorberes hurtigt i huden, men jeg står stadig tilbage med følelsen af tør hud efter jeg har brugt den, det er som om den ikke fugter nok.
Stjerner
Michael Persson | Super produkt
Kanon produkt, man får en friskheds fornemmelse af produktet, og ens hud kommer hurtigt til at se flot og frisk ud. Kan varmt anbefale dette produkt. Har brugt loreal, biotherm og Ole Henriksen produkter og synes Njord er det bedste produkt af dem. Og så er det DANSK :)
Stjerner
Jesper D. | Fin duft og hurtig absorbering
Cremen er god at fordele og trænger hurtigt ind i huden. Jeg savner dog en smule mere fugt fra den og kan godt føle mig lidt tør i huden kort tid efter brug. Den er anbefalet til alle slags hudtyper og da den ikke umiddelbart er tilstrækkelig til min hud får den 4 stjerner.
Stjerner
Michael Harken Sørensen | God duft og frisk fornemmelse
Jeg synes den er frisk og trænger hurtigt ind i min hud. Tidligere brugte jeg Biotherms AquaPower men synes den her er bedre - og meget billigere.
Stjerner
Kasper Skjød | God ansigtscreme
Den virker godt og som teksten siger. Den går hurtigt ind i huden og for mig giver den fugt hele dagen. Kan godt li at det er dansk

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: