Njord Shavette Starter Set

Njord Shavette Starter Set

335,00 kr
Njord Shavette Starter Sættet er til dig, som har lyst til at prøve kræfter med den traditionelle barberingsmetode, men uden at skulle bekymre dig om at slibe kniven. Sættet er komplet, og du har alt, hvad du skal bruge for at komme igang.

Specialpris: 335,00 kr

Førpris: 586,90 kr

Njord har igen lavet et perfekt sæt, som er helt optimalt til dig, der har lyst til at prøve kræfter med den klassiske barberingskunst.

Sættet består af 5 essentielle dele, som giver dig grundlaget til en super barbering, og så er det pakket i en sort toilettaske, du kan tage med på farten.

Njord Shaving Brush (Best Badger) - Værdi 249 kr.
Njord Shaving Brush (Best Badger) er en kost, der vil gavne både nybegynderen samt den mere garvede shaver.
Kosten er med en knude på 26 mm i grævlingehår og har et lækkert, sort klassisk håndtag lavet i sølv og med en sort coating.

Njord Shavette (Mat sort) - Værdi 149 kr.
Njord Shavette er en stilren barberkniv lavet i rustfrit stål. Håndtaget er coatet i en sort farve, hvilket giver kniven et klassisk og ekslusivt look. Barberkniven giver dig mulighed for at kunne udføre en klassiske barbering, og i modsætning til en straight razor, slipper du for besværet med at slibe kniven.

Derby Extra Double Edge Barberblade (5 stk) - Værdi 29,95 kr.
Et ordentligt shavette sæt skal selvfølgelig også have nogle gode barberblade - og det får du med Derby Extra Double Edge Barberblade. Du brækker dem bare over på midten - og så har du 10 blade klar til brug!

Njord Shaving Soap (100 g) - Værdi: 59,95 kr.
Njord Shaving Soap er en kvalitets barbersæbe med en maskulin duft af sandalwood, som giver dig prikken over i’et, når du barberer dig.
Sæben er nem at bruge, og skummet giver en lækker barbering samtidig med at huden føles fugtet og klar bagefter.
Barbersæben passer perfekt ned i Njord Barberskål (Rustfri skål), så du kan opbevare den på en pæn måde mellem barberingerne.

Njord Shaving Bowl (Rustfri Stål) - Værdi 99 kr.
Njords barberskål er en helt klassisk barberskål i rustfrit stål med Njord logoet indprintet på siden.
Det er en stilfuld og fed løsning til, at fuldføre dit barbersæt på badeværelset. Med en barberskål kommer et fuldt sæt, bare lige til at se lidt federe ud.

Samlet værdi: 586,90 kr.
DIN PRIS: 335,00 kr.
DU SPARER: 251,90 kr!
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: