Burberry

Jakob Thomsen
Parfumeserierne fra Burberry er altid en garanti for ekstreme lækre duftnoter - og det er hver eneste gang. Burberry er meget kendte for deres fantastiske og maskuline parfumer, der giver en god duftoplevelse.

Designet af Burberrys parfumer er stilet, maskulint, sofistikeret samt unikt. Dermed får du virkelig en parfume, der boomer af kvalitet og elegance. De har været førende længe, og er stadig ekstremt kendte og førende, når det kommer til parfume.

Vi fører alle duftserier: Weekend for Men, Touch for Men Brit for Men, Sport for Men og London for Men - find dem lige herunder.

Kategorier

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Burberry

Du kender sikkert Burberry for deres karakteristiske ternede mønster, der har været populært i mange år, men de laver meget mere end blot ternede mønstre. De har en lange række produkter til både mænd, kvinder og børn, og du kan finde nogle af deres bedste parfumer til mænd lige her.

Eau de toilette

Vi har valgt at tage nogle af de mest ikoniske parfumer fra Burberry ind i vores sortiment, så du nemt kan få fingrene i de lækre dufte fra dem. Du går aldrig galt i byen med en parfume fra dem, da de er velkendte over hele verden for at producere velduftende parfumer.

Der er ingen tvivl om den kvalitet man får fra Burberry, og den går rent ind hver gang. Alle parfumerne i vores sortiment er beregnet til mænd, og de er utroligt velduftende.

Brit

Parfume serien Britt, er designet til den meget maskuline mand, der bruger en maskulin parfume. Når du bruger parfumen giver den dig nemlig en meget maskulin, men velduftende duft. Den er helt essentiel for mænd, der går op i sig selv og som bruger tid på at finde den rette parfume.

Brit Rhythm

Britt Rhythm er en mere levende duft med flere forskellige undertoner. Den er utroligt frisk, og giver dig et friskt pust. Den er stadig meget maskulin, og er meget velduftende.

Touch

Serien Touch er en række parfumer med en mere forfriskende duft, med nogle af de kendte top noter fra mandarin træet og violblade. Parfumen giver en meget ren og forfriskende duft, som stadig har meget dybde.

Jakob Thomsen

Mit navn er Jakob, og jeg er Made4men’s ekspert inden for parfume.
Parfume er ikke bare en duft. En parfume er en del af dig, og det handler om at finde de noter som matcher din hudtype og dine behov. Vores udvalg af parfumer består af de klassike og flere eksklusive mærker.