Køb julegaverne allerede i dag | Vi bytter indtil d. 1 februar

Calvin Klein

Calvin Klein er et amerikansk tøjmærke startet af Calvin Klein I slutningen af 1960’erne. Selskabets første parfume blev lanceret i 1981. CK har siden iværksat en række vellykkede parfumer, som for mange, fanger ånden i de årtier, hvor de blev lanceret. CK one var en af de første unisex parfumer der blev markedsført (1994).

Udforsk vores interessante sortiment af parfumer fra Calvin Klein og find din favorit!
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Lacoste

Da franskmanden René Lacoste vandt sin 8. Grand Slam titel var der nok ingen der have regnet med, at han ville grundlægge et af verdens største modehuse. Han blev født i juli 1904 i Paris og var som bekendt professionel tennisspiller men han var også en ferm og ambitiøs forretningsmand med en helt særlig næse for den næste modedille.

Efter han stoppede med at spille tennis tilbage i 1933, grundlagde han det senere verdensberømte modehus. Når man siger lacoste, kan man ikke lade vær med at tænke på det lille krokodille logo, og de fremragende herre parfumer. Succesrige mænd og damer gik i Lacoste tilbage i tiden, og det gælder stadig den dag i dag.

Modehuset lancerer i dag også en masse forskellige parfumer af samme høje kvalitet og og er altid et skridt foran de andre. Så du kan udover dine sko, din jakke, T-shirt og solbriller også dufte af Lacostes succes. Og det er en rigtig dejlig måde at dufte på, synes vi her hos Made4men.dk.

Den første duft for mænd var Lacosto Original som var introduceret i 1984. In 1996 lancerede de Booster, en frisk, aromatisk og træagtig duft baseret på noter af appelsin, eukalyptus, mynte og basilikum. Pour Homme var lanceret i 2002 and er en frugtagtig og frisk duft med noter af grapefrugt, bergamot, blomme og æble.