Deospray

Jakob Thomsen
En Deospray dufter dejligt og er nem at have med sig. Er du mere til en Deospray, så skal du selvfølgelig vælge det, da du skal vælge den deodorant form, der passer bedst til dig og dit behov.

Du vil både kunne finde deospray fra de super populære klassikere, som for eksempel Paco Rabanne 1 Million og Armani Acqua Di Gio, og du vil kunne finde nye spændende alternativer som blandt andet Issey Miyake.

Det store udvalg af deosprays finder du lige herunder.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Deo spray

Du tænker garanteret hvad forskellen er på alle de forskellige typer deodoranter man kan få, og de adskiller sig primært ud fra din personlige præference. Der er selvfølgelig forskel på en almindelig deodorant og en antiperspirant.

Når man taler om en klassisk spray deo, er der nogle forskellige ting man skal være opmærksom på. For det første handler det meget om dine egne præferencer. Hvilke type deodorant er du mest til, Deo Stick, Roll-On eller Deo Spray.

Det er meget forskelligt hvilke type deodorant, der falder i din smag, så værd bevidst om hvilken type deodorant det er du leder efter. Når du har styr på dette skal du kigge på dit behov.

Sved problemer

Sved pletter

Døjer du med sved under armene, skal du have en deodorant som er antiperspirant. De hjælper med at reducere sved produktion i armhulen, og kan holde dig tør for sved i alt fra 1-7 dage alt efter styrken.

Hvis du har meget kraftige svedproblemer, skal du have en antiperspirant som har et højt indhold af aluminiumklorid. Her anbefaler vi to af vores mest effektiv antiperspiranter imod sved, og det er Maxim Antiperspirant Deodrant Roll On og Odaban Antiperspirant Spray.

Sved lugt

Hvis det ikke er selv sved pletterne, der er dit problem, men derimod sved lugten, så skal du have fat i en deodorant med parfume. Den hjælper nemlig effektiv med at maskere lugten af sved, og giver dig en frisk duft hele dagen.

Vi anbefaler:
- Biotherm Homme Day Control Deodorant Stick
- Acqua Di Gio Deodorant Spray

Jakob Thomsen

Mit navn er Jakob, og jeg er Made4men’s ekspert inden for parfume.
Parfume er ikke bare en duft. En parfume er en del af dig, og det handler om at finde de noter som matcher din hudtype og dine behov. Vores udvalg af parfumer består af de klassike og flere eksklusive mærker.