Diesel

Jakob Thomsen
Den første parfume fra Diesel blev lanceret i 1996 i samarbejde med Marbert, og har siden lavet flere parfumer med disse, indtil de startede med at arbejde sammen med L'Oreal i 2006.

Diesels parfumer er rettet mod unge-vokse markedet, ligesom resten af deres produkter, og så er kendte for deres usædvanlige flasker, som eksempelvis knytnæven fra Only The Brave. Der er garanti for kvalitet i indholdet og designet fra Diesel.

Udforsk vores brede sortiment fra Diesel lige herunder - mon ikke du finder din nye yndlingsparfume.

Kategorier

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Diesel parfume

Diesel blev grundlagt tilbage i 1978, og virksomheden er kendt for deres tøj samt deres dufte. Mærket blev grundlagt fordi de gerne fremadrettet ville være det førende modehus for en yngre målgruppe, hvilket skulle vise sig at være meget fornuftigt.

Diesel fik hurtigt opnåede deres målgruppe, og det skyldes pga der meget specielle og innovative markedsføring, igennem videospil. Man siger at Diesel var de første til at bruge markedsføring igennem videospil.

Velkendte dufte

Diesels første duft nogensinde, hed noget så ganske simptelt som Diesel. Denne duft blev lanceret i 1996, og var en unisex duft. Kort tid efter udgav Diesel der aller første mandlige duft. Den hed Plus Plus Maskulin, der var en varm og træagtig orientalsk duft.

Diesel Only The Brave
Tattoo har en styrke og sikkerhed, som begejstrer sanserne med sin friskhed, indhyllet i lokkende hede og en træagtig tobak. En parfume med en stærk karakter. Original er en magnetisk modstand der forbinder varme og maskulinitet af citron og skind med rav og cedertræ – for en mand der aldrig stopper med at tro på sig selv.

Diesel Fuel For Life
Er en intens, sensuel og spændende duft – en helt ny måde at kickstarte dit liv med en forfriskende start på fornøjelse. Duften er en uimodståelig kontrast mellem en tekstureret friskhed ovenpå kontraster af træ.

Jakob Thomsen

Mit navn er Jakob, og jeg er Made4men’s ekspert inden for parfume.
Parfume er ikke bare en duft. En parfume er en del af dig, og det handler om at finde de noter som matcher din hudtype og dine behov. Vores udvalg af parfumer består af de klassike og flere eksklusive mærker.