Køb julegaverne allerede i dag | Vi bytter indtil d. 1 februar

Giorgio Armani

Giorgio Armani er en italiensk modedesigner, som især er kendt for herretøj. Den første kollektion af herretøj fra Armani var i 1975, efterfulgt af en kvinde linje samme år. Mærket blev udvidet i slutningen af 1970'erne og starten af 1980'erne, og tilbød nu en bred vifte af tøj i forskellige prisklasser. Herefter kom en aftale med L'Oreal i hus, og Giorgio Armani Beauty til kvinder blev lanceret i 1982, efterfulgt af Armani til mænd i 1984. Disse to dufte er de første af en lang og succesrig serie af dufte til mænd og kvinder.
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Giorgio Armani

Giorgio Armani startede sit firma op tilbage i 1975. Lige siden dengang, er det vokset for hvert år der går. Det er nu et verdensberømt mærke der er kendt for dens kvalitet inden for mode og design.

Giorgio Armani blev i 2001 hyldet som en af verdens mest succesfulde designere, og kan nu prale af at have et imperium med mere end 300 butikker fordelt i 37 lande, her sælges der en bred vifte af mode, tilbehør og kosmetik.

Deres første herre duft var Armani Eau Pour Homme, som blev lanceret i 1984, som stadig er en af de mest solgte herredufte. Andre populære dufte omfatter den aromatisk akvatiske Acqua di Gio, den varme og krydret Armani Mania, den berømte duft Armani Code, Armani Code Summer der er indeholder friske citrus noter), Acqua di Gio Essenza, Eau de Nuit og den skønne aromatisk Armani Code Ice fra forblot at nævne nogle få.

Kendte dufte

Armani Code
Code er en kombination af citron cocktail af bergamot og citron med bløde noter af oliventræ blomster, opvarmet med guaiac træ og tonka bønner. En sexet duftblanding for den moderne mand.

Armani Pour Homme Tilbage til Armani rødderne, hvor det hele begyndte i 1984, skabte Mr. Giorgio Armani en duft, som ville stå sin prøve af tid og appellere til alle generationer uden for det nuværende år. En duft der er indbegrebet af Armani stil og noter af italiensk bergamot, koriander og cedar.