Jean Paul Gaultier

Jakob Thomsen
Jean Paul Gaultier er en fransk modedesigner, hvis første kollektion blev præsenteret i 1976. Den første parfume af Jean Paul Gaultier blev lanceret tilbage i 1993 - og lige siden er det kun gået op ad.

Parfumerne fra Jean Paul Gaultier er alle meget kendte for deres specielle emballage og usædvanlige kompositioner. Derudover er de selvfølgelig meget kendte for de maskuline, krydret og stilfulde duftnoter.

Du kan herunder finde din favorit parfume fra Jean Paul Gaultier.

Kategorier

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier er en fransk verdens kendt designer, som gerne udformer sig anderledes frem for andre. Han designs skiller sig ud og bryder alle regler for design. Men han er mest kendt for sine ikoniske og forrygende gode herre og dame parfumer som skiller sig ud ved at være formet som kroppe.

Ikoniske parfumer

Jean Paul Gaultier Le Male er klassikeren over alle, og er en af de mest sælgende og populære edp og edt. Le Male er kendt for at være en dejlig moderne mandeduft, som er meget intens og maskulin, faktisk en parfume som de fleste kender rundt i verdenen. Nogle siger enda at Le Male edt skulle være uimodståelig for kvinder.

Over for denne klassiske herreparfume fra Jean Paul Gaultier, findes den feminine duft Gaultier Classique edp og edt til kvinder. Denne skønne gaultier parfume til kvinder kommer i et flot feminint design formet som en kvindekrop. Både parfumen Le Male og Classique fra Jean Paul Gaultier findes i forskellige andre udgaver med varierede dufte til mænd og kvinder.

Hos Made4men.dk har vi samlet vores Jean Paul Gaultier parfumer til både mænd og kvinder. Se udvalget af de mange fantastiske dufte og få dem til gode priser. Hos Made4men.dk sørger vi får hurtig levering og skarpe priser - så gør Made4men.dk til din faste Jean Paul Gaultier leverandør.
Jakob Thomsen

Mit navn er Jakob, og jeg er Made4men’s ekspert inden for parfume.
Parfume er ikke bare en duft. En parfume er en del af dig, og det handler om at finde de noter som matcher din hudtype og dine behov. Vores udvalg af parfumer består af de klassike og flere eksklusive mærker.