Ugens kampagner: 3 for 2 på American Crew, 20% på Babyliss & 20% på Just For Men, se kampagnerne her >>

Parfumeprøver

Jakob Thomsen
Har du svært ved at beslutte eller er du nysgerrig efter en ny unik duft? Her finder du eksempler på nogle af duftene i vores sortiment.

Du kan finde et udvalg af små 2 ml og 1.2 ml parfumer du kan købe før du beslutter dig for at finde en ny yndlings duft!

Skynd dig at prøv en masse, så du kan finde din yndlingsduft!

Sorter efter

Parfumeprøver til mænd

Det er altid meget individuelt hvilke dufte man foretrækker, og derfor er det vigtigt at finde helt sin egen. Når du leder efter en ny yndlingsparfume er der mange ting man skal tage stilling til; hvor lang tid ønsker du at din duft skal holde? Skal den virke let på huden, eller skal den have en intens dybde?

Det kan være svært at vælge om du skal tage en EDT eller en EDP. Her hos Made4men får du muligheden for at prøve et par forskellige, uden at skulle for mange penge. Parfume prøverne er til dig som endnu ikke har fundet sin unikke duft, og du kan derfor prøve en masse forskellige!

Eau De Parfum eller Eau De Toilette

Ønsker du en let og frisk duft kan du med fordel købe en Eau De Toilette, som virker mere let i duften, dette skyldes det høje indhold af vand og et lavere indhold af parfumeolie. Er du mere til en intens og ekstra holdbar duft, skal du vælge en Eau De Parfum, som har et højere indhold af parfumeolie, hvilket resulterer i en længere holdbarhed.

Uanset hvad, så har vi et stort udvalg med alt lige fra eksklusive kvalitetsparfumer til de lidt billigere af slagsen, men en ting er sikkert, du finder en parfume der passer til dig. Du kan derfor altid være sikker på, at du kan finde noget, som du kan forkæle dig selv eller en du holder af, med vores luksuriøse parfumer.
Jakob Thomsen

Mit navn er Jakob, og jeg er Made4men’s ekspert inden for parfume.
Parfume er ikke bare en duft. En parfume er en del af dig, og det handler om at finde de noter som matcher din hudtype og dine behov. Vores udvalg af parfumer består af de klassike og flere eksklusive mærker.