Ralph Lauren

Jakob Thomsen
Leder du efter en Ralph Lauren parfume eller deodorant? Så er du kommet til det rette sted. Ralph Lauren har været et kendt mærke i mange år, og lægger sig forrest både i tøj og parfumer til mænd.

Ralph Lauren er kendt for kvaliteten af deres produkter, også er de inden for de seneste år blevet meget populære i Danmark. Specielt deres parfumer, er også blevet et stort hit på grund af deres karakteristiske maskulinitet.

Du kan helt sikkert finde din Ralph Lauren favorit lige herunder.

Kategorier

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Ralph Lauren

Ralph Lauren er en amerikansk modedesigner, der i slutningen af 1960’erne begyndte at designe en kollektion af slips under navnet Polo. Siden da har brandet udviklet sig til bl.a. at designe tøj kollektioner og parfumer til mænd og kvinder. Virksomheden arbejder bredt i at skabe afslappet sportstøj til mere formelle kollektioner af tøj. Gældende for både tøjkollektionerne og parfumerne er, at de afspejler den klassiske amerikanske stil, der ofte har et præg af det friske friluftsmenneske.

Elegant Ralp Lauren Duft

Tilbage i 70´erne indgik Ralph Lauren et samarbejde med skønhedsgiganten L´Oéral hvilket resulterede i at de lancerede deres første parfume i 1978. I løbet af årene har de så introduceret mange ny spændende parfumer, som derefter er blevet kendt som deres klassikere. Siden er mange Ralph Lauren parfumer kommet til, hvor især Polo Black er yderst populær. Men fælles for dem alle er det eksklusive look, som også afspejler sig i duften. Prøv en lækker duft fra Ralph Lauren, hvis du ønsker en klassisk og elegant duft med lidt kant.
Jakob Thomsen

Mit navn er Jakob, og jeg er Made4men’s ekspert inden for parfume.
Parfume er ikke bare en duft. En parfume er en del af dig, og det handler om at finde de noter som matcher din hudtype og dine behov. Vores udvalg af parfumer består af de klassike og flere eksklusive mærker.