Parker 33r Straight Razor Shavette

Parker 33R Straight Razor Shavette

199,00 kr
199,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
En shavette er en barberkniv hvor du istedet for den gamle kniv bruger et DE barberblad såsom Merkur Super Platinum istedet for at kniven er en del af barberbladet.
Dag til dag levering
Vi sender alle hverdage og søndag
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Beskrivelse:
Med en Parker 33r Straight Razor Shavette får du en lækker shavette til en meget overkommelig pris fra det klassiske mærke Parker Shaving.

En shavette er en barberkniv hvor du istedet for den gamle kniv bruger et DE barberblad som skraber. Bladene er meget billigere end normale barberblade og giver dig derudover en ekstremt tæt og knivskarp barbering.
En shavette er f.eks. brugt af rigtig mange professionelle barberer fordi bladet er nemt at skifte og man altid får en skarp og behagelig barbering.

Med en shavette får du glæde ved at barbere dig med kniv og samtidig får du fordelen ved at kunne skifte barberblad.

Indhold:
Parker 33r Straight Razor Shavette

NB: Du skal købe barberblade til skraberen. Vi anbefaler at du bruger lidt tid på at læse mere om vores mange forskellige barberblade >>
Vi fører f.eks. blade fra Feather, Merkur Super Platinium, Gilette 7 o'clock eller Derby - og faktisk har vi intet mindre end Danmarks Største udvalg :)
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.2
(6 bedømmelser)
Stjerner
Tim Riberholdt | God kniv
Vægten er fint fordelt og man holder fint på den. Ville bare havde ønsket at bladet gik helt ud til enden , skal lige vende sig til at det ikke gør det . Men ellers en rigtig god kniv
Stjerner
Jan Kjærsgaard | Super
Helt i top
Stjerner
Bára Dybczak |
Stjerner
Mikkel Hansen |
Stjerner
Rasmus Danborg | Første 'ragekniv'.
Jeg har ikke noget at sammenligne med.
- Nem at holde ren! Det føles som om vægten er lidt i den lave ende, hvis man intet pres lægger i sit ragetag. Ikke særlig flot at der er så meget skrift på håndtaget f.eks.: Made in India
Stjerner
Ole Strømkjær | Virkelig glad
Den er jeg glad for. Synes den ligger godt i hånden - og så er det jo fedt at man bare kan skifte bladene efter hver barbering fordi DE-bladene er så billige. Thumbs up!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: