Pasta del Capitano 1905 Whitening Toothpaste (75 ml) (made4men)

Pasta del Capitano 1905 Whitening Tandpasta (75 ml)

79,00 kr
79,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Pasta del Capitano 1905 Whitening Tandpasta er en effektiv tandpasta der gør din tænder hvide igen.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Tandpasta som forebygger tandsten

Døjer du med misfarvede tænder og vil du gerne have et hvidt smil igen, så er Pasta del Capitano Whitening tandpasta det perfekte valg. Denne tandpasta har en afdæmpet smag og giver dig de hvide tænder tilbage igen.

Pasta del Capitano 1905 Whitening Tandpasta er en tandpasta til voksne, der beskytter og plejer tænder og munden mod urenheder. Tandpastaen er drøj i brug, den indeholder ikke Natrium Lauryl Sulfat eller Triclosan, ej heller ingen parabener eller andre konserveringsmidler.

Plejende ingredienser
Whitening tandpasta indeholder Eureco H.C.®, et molekyle, som frigiver aktiv oxygen. Oxygenmolekylerne reagerer med de misfarvede molekyler i tænderne og bryder de bånd, som holder dem sammen.

Whitening tandpasta har en effektiv antibakteriel virkning da den fjerner 99% af bakterierne fra første brug uden at skade tandkød og emalje og så indeholder den flour.

Anvendelse
Børst dine tænder minimum 2 gange om dagen med Whitening Tandpasta for optimal hygiejne. Hvis det kan lade sig gøre, så vent gerne 2 minutter med at drikke noget efter tandbørstningen, så tandpastaen har tid til at virke.

Indhold
75 ml
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: