Bleg hud

Om det er sommer eller ej, så klæder det de fleste med lidt kulør. Derfor har vi samlet de bedste produkter til at give dig den gode sommerglød året rundt, uden at du behøver gå i solarie. Uanset om du er til selvbruner eller blot en bronzerende creme som kan vaskes af, så finder du det her. Læs mere om bleg hud her >>
Sorter efter

Bleg hud generelt

Bleg hud kan være en sygdom, hvis det er rigtig slemt. Det er ikke den slags bleg hud vi taler om i dette tilfælde.

Vi taler om den slags blege hud, hvor man er lidt bleg og egentlig bare gerne vil gøre lidt ved det. Simpelthen lige have en løsning til, at se lidt mere lækker-brun ud. Det er typisk, at når man taler om at få sig en brun hud i Danmark, tænker man på solcentre eller spray tans.

De her metoder bliver typisk associeret med noget negativt og det er en skam, fordi det er faktisk nogle rigtig gode løsninger, som rigtig mange mennesker nyder godt af at kunne benytte sig af.

Self-tanning - Tan-in-a-can

Produkterne fra Tan-in-a-can er til alle, som ønsker at have en sund og flot kulør året rundt. Du kan få en spray som passer til næsten alle hudtyper, så alle kan få en flot kulør uden sol.

Produkterne er uden parabener og de fleste produkter indeholder anti-age ingredienser, samt ingredienser som plejer huden. Her i blandt E-vitamin og Aloe Vera. Tan-in-a-can er en nem løsning og du vil med garanti bliver meget glad for dit indkøb!

Make-up til mænd

Make-up til mænd er lidt et tabu emne og ikke mange mænd vil indrømme, hvis de bruger make-up til hverdag eller en gang imellem. Det er en skam, da rigtig mange mænd faktisk vil kunne få rigtig stor gavn af de produkter der er tilgængelig for dem.

Der findes bla. produkter som foundation og pudder til mænd, som kan hjælpe med både at skjule bumser og uren hud, men også til at give en mere markant hud tone.

Når løsningen nu ligger lige foran fødderne på dig ville det næste være en skam, at man ikke benytter den!