Sorter efter

Har du fedtet hud? - Bare rolig!

Hvis du er en af de mænd, som har en hud der er ren og lækker som en babynumse og vågner hver morgen med en oliefri hud og bare ikke fejler noget over hele dagen. Uanset om du sveder, stresser eller noget andet, så klik væk fra denne side. Disse produkter er nemlig ikke til dig!

Hvis du på den anden side ikke er så heldig, men i stedet har arvet en olieret hud, så frygt ej... Du er ikke alene!

Bekæmp olieret hud med moisturiser

Logisk nok tænker du måske, at hvis du allerede har en fedtet hud, giver det ingen mening at bruge flere flydende substanser på huden. Virkligheden er dog en anden. Faktisk er de overflydende olier på huden typisk opstået fordi, huden ikke har kunne producere nok selv. Så du kan roligt bruge flydende cremer osv. på din hud for at bekæmpe olierne.

Vask dig ordentligt

Og med ordentligt menes der, med en mere mild renser. Brug ikke en sæbe der er for hård ved huden, som giver streger osv i huden. Brug en flydende og god rens evt. med salicylic syre, hvis der er muligt!
På denne måde slipper du hurtigt af med disse overflydende olier på huden.

Skift tone i huden

Hvis du aldrig har brugt en toner, er det på tide du kommer igang! Tonere er nemlig specielt designet til netop at fjerne overskydende olier fra huden og reducere rødme og åbne dine porer så de kan trække vejret. En toner er faktisk måske dit bedste våben mod en olieret og fedtet hud. Du bruger simpelthen bare toneren på en vatpude og kører hen over ansigtet.

Brug servietter i nødsituationer

Når du oplever en dag, hvor shinen på din pande eller lignende simpelthen er for meget, er det en super god ide at have en serviet med f.eks. antioxidanter klar til at tage det værste. Det kan ske for enhver, så det er bestemt ikke noget man skal skamme sig over!

Smid en maske på!

Skal det være perfekt? Så er der kun én vej, en rigtig god ansigtsmaske. Selvom du måske tror det er en pige-ting, så virker ansigtsmasker rigtig godt, fordi de arbejder sig dybt ned i huden og tager fat fra bunden!