Ugens kampagner: 3 for 2 på American Crew, 20% på Babyliss & 20% på Just For Men, se kampagnerne her >>

Parfumefri

Jonas Primdahl
Produkter uden parfume er blevet utroligt omtalt, da flere og flere udvikler parfumeallergi. Parfumeallergi kan lige pludselig ramme, især når man mindst venter det - også selvom man har brugt parfume i flere år.

Vi har et stort udvalg af produkter, der er parfumefri. Du finder blandt andet skægprodukter, hårprodukter, hudplejeprodukter og barberingsprodukter og meget mere, hvor produkterne ikke indeholder parfume, og derved ikke kan fremkalde allergi.

Er uheldet sket, eller ønsker du blot at passe på dig selv, så finder du effektive parfumefri produkter herunder.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Produkter uden parfume

Hos Made4men har vi et stort udvalg af produkter, der ikke indeholder kunstig parfume. Du kan vælge mellem en masse forskellige produkter, der ikke fremkalder allergi, da de alle sammen er fri for kunstig parfume. Med parfumefrie produkter uden syntetiske duftstoffer slipper du for hudirritation, så du fremstår med en dejlig hud.

Hvorfor skal du bruge parfumefrie produkter?

Rødmen, kløen og hud der er meget irriteret. Det er hverdagen for 1 ud af 10 danskere, der er ramt af kontakt- og hudallergi - også kaldet parfumeallergi. Bliver du først ramt af parfumeallergi, har du det resten af livet. Heldigvis findes der en masse gode råd for at undgå dette, og du kan enda forebygge det helt selv. Parfumeallergi kan forebygges, hvis du blot begrænser mængden af parfume og unødvendige tilsætningsstoffer i de produkter, du benytter dig af.

Parfumefrie mærker

Vi har samlet en masse forskellige parfumefrie produkter, der er fremstillet af de bedste, naturlige ingredienser, så du kan pleje dig og din krop uden at tænke over allergien. De er duftfrie og indeholder derfor ingen syntetisk duftstoffer eller ander skadelige kemikalier. Med disse produkter slipper du for hudirritation og rødme på din sarte hud. Disse produkter er meget milde, og efterlader din hud dejlig og blød.

Hos Made4men har vi en masse produkter, der ens for alle disse mærker er, at de alle sammen laver produkter, der er parfumefrie. Det er blandt andet:
  • Meißner Tremonia
  • RazoRock
  • Baxter Of California
  • Taylor Of Old Bond Street
  • Piccadilly Shaving
  • American Crew

Ansigtspleje uden parfume

Hos Made4men har vi et stort udvalg af parfumefri produkter. Det omfatter både bodylotions, barbercremer og sæber, aftershaves, skægolier, preshaves, alt indenfor grooming. Derudover har vi også et bredt sortiment indenfor ansigtspleje uden parfume, kropspleje og mange flere muligheder. Vælg imellem plejeprodukter og stylingprodukter, der ikke fremkalder allergi, da de alle er fri for kunstig parfume.

I denne kategori vil du kunne finde produkter, der hjælper dig mod parfumeallergi!
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.