Parfumefri

Ønsker du parfumefrie produkter til mænd? Vi har et stort udvalg af skægprodukter, hårprodukter m.m, der ikke indeholder parfume. Du kan vælge mellem plejeprodukter, og barberingsprodukter der ikke fremkalder allergi, grundet de alle er fri for kunstig parfume.

Læs mere om vores parfumefrie produkter her >>
Sorter efter

Produkter uden parfume

Hos Made4men har vi et stort udvalg af produkter der ikke indeholder kunstig parfume. Du kan vælge mellem en masse forskellige produkter der ikke fremkalder allergi, da de alle sammen er fri for kunstig parfume. Med parfumefrie produkter uden syntetiske duftstoffer slipper du for hudirritation, så du fremstår med en dejlig hud.

Hvorfor skal du bruge parfumefrie produkter?

Rødmen, kløen og hud som er meget irriteret. Det er hverdagen for 1 ud af 10 danskere, som er ramt af kontakt- og hudallergi - også kaldet parfume allergi. Bliver du først ramt af hudallergi, har du den resten af livet. Heldigvis findes der en masse gode råd for at undgå dette, og du kan enda forebygge det helt selv. Parfumeallergi kan forebygges, hvis du blot begrænser mængden af parfume og unødvendige tilsætningsstoffer i de produkter du benytter dig af.

Parfumefrie mærker

Vi samlet en masse forskellige parfumefrie produkter, som er fremstillet af de bedste, naturlige ingredienser, så du kan pleje dig og din krop uden at tænkte over allergien. De er duftfrie og indeholde derfor ingen syntetisk duftstoffer eller ander skadelige kemikalier. Med disse produkter slipper du for hudirritation og rødme på din sarte hud. Disse produkter er meget milde, og efterlader din krop dejlig og blød.

Hos Made4men har vi en masse produkter fra Meißner Tremonia, RazoRock, Baxter Of California, Taylor Of Old Bond Street, Piccadilly Shaving, American Crem og mange flere. Ens for alle disse mærker er at de alle sammen laver produkter som er parfumefrie.

Ansigtspleje uden parfume

Hos Made4men har vi vi et stort udvalg af parfume produkter. Det omfattet både bodylotions, barbercremer og sæber, aftershaves, skægolier, preshaves, alt indenfor grooming. Derudover har vi også et bredt sortiment indenfor ansigtspleje uden parfume, kropspleje og mange flere muligheder. Vælg imellem plejeprodukter og stylingprodukter, der ikke fremkalder allergi, da de alle er fri for kunstig parfume.