Rynker

De færreste af os slipper for rynker. Men made4men giver dig redskaberne til at bekæmpe og reducere rynkerne. Med diverse anti-age produkter kan du holde rynkerne på afstand, bare lidt endnu. Læs mere om rynker her >>
Sorter efter

Mænd og rynker

Rynker opstår for det meste på de dele af kroppen, hvor den bliver mest udsat for solens stråler; det vil sige ansigtet, nakke, håndryggen og fronten af dine arme.
Rynker falder typisk ind i 2 kategorier: Fine og tynde rynker, som typisk ikke er ret dybe og dybe meget tydelige rynker. Hvis du kommer dem i forkøbet har du en klar fordel og kan vinde kampen langt nemmere!

Hvad forårsager rynker?

Der er nogle helt generelle faktorer, som bare gør huden mere rynket. Så hvis du er ude efter at komme rynkerne i forkøbet, er der elementer du skal undgå:
  • Rygning er en af de mest skadelige i forhold til rynker.
  • Skin typer: Hvis du ikke tager ret god imod sol, kan det være en fordel at forsøge at blokke solen ude så meget som muligt.
  • Arveligt. Det kan sagtens være arveligt med rynker. Der er familien, som bare har en større tendens til rynker end andre.
  • Solen er slem. Vi har været lidt inde på det, men sol kan meget let lave rynker!

Løsningerne mod rynker

Herunder vil du finde en række forskellige løsninger mod rynker, som har bevist sig at være rigtig effektive mod rynker. Produkterne til de forskellige behandlinger kan du lidt længere oppe på siden.

  • Antioxidanter - Disse er nemlig fyldt med både A, C og E vitaminer. Produkter med antioxidanter, kan også ofte indeholder sol beskyttelse så du faktisk slår 2 fluer med et smæk! Antioxidanter vil kunne gøre noget ved dine rynker.

  • Fugtighedscremer - En god fugtighedscreme kan få rynkerne til at se mindre tydelige ud for en stund. De kan hjælpe med at fjerne de tydelige linjer i rynkerne, men fjerne dem altså ikke permanent.

  • Dybdegående produkter - Du kan let finde dybdegående produkter, som f.eks. indeholder salicylic syre som hjælper med at trænge godt ned i huden. Disse produkter arbejder derfor helt naturligt, langt nede i huden og det er en fordel! Produkterne kan godt virke ekstreme og lidt ubehagelige, så spørg endelig om hjælp til disse produkter.