Træt hud

Jonas Primdahl
Lever du et stresset liv med for meget arbejde, for lidt søvn, cigaretter og dårlig livsstil? Det kan lynhurtigt ses på din hud, da den vil komme til at se træt, grålig og farveløs ud.

Du kan selvfølgelig selv være med til at få huden til at se mindre træt ud. Udover at spise sundt, få masser af søvn og være mere afstresset, så kan hudplejeprodukter gøre en kæmpe forskel, så din hud får mere liv, mere farve og masser af glød.

Vær' god ved dig selv og din hud, hvis der vises træthedstegn - det kan give ekstra selvtillid i en presset og stresset periode.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Træt hud generelt

Vi har vidst alle prøvet at have de dage, hvor man godt lige kunne have brugt et par timer mere i sengen. Så her er et par metoder til at give din hud lidt mere liv, når den ser træt ud.

At være træt er en ting, men at se træt ud er en anden. Hvorfor gå rundt og ligne en zombie, når der findes produkter og metoder til at live huden lidt op?

Eksfolier huden

En sikker vinder til at live din hud lidt op, er at eksfoliere din hud. Eksfoliering er en essentiel måde at få døde hudceller af huden, og give plads til din friske nye hud.

Ved at bruge en mild scrub på ansigt og krop kan give et boost til din hud med det samme. Den vil både virke mere frisk og vågen! Prøv og få det implementeret i din faste rutine, at du får brugt en scrub et par gange om ugen. Så vil du altid kunne holde din hud frisk!

Gennemfugt din hud

Hvis du tit glipper et par timer i din søvn, er det en super god ide at holde huden gennemfugtet og plejet - så vil den altid se lidt friskere ud, og have masser af glød. Dehydreret hud vil altid få en hud til at se lidt grå ud.

Start din dag med et stort glas vand, og hold den derefter hydreret resten af dagen. Ved blot at drikke godt med vand, holder din hud naturligt selv gang i fugten i huden. Evt. smid en skive citron i dit vand, så den også får C-vitaminer.

Afkølende produkter

En lignende måde at komme til at se mere frisk ud er god hudpleje. En hudpleje der kan afkøle, pleje og beskytte huden. Prøv eventuel at stil din toner, øjencreme eller ansigtscreme i køleskabet over natten, og brug dem om morgenen. Det giver et godt kick i starten af dagen.

Den kolde temperatur vil gøre huden rigtig godt og hjælpe med at give din hud nyt liv. Den vil samtidig stimulere blodomløbet og giver huden nyt liv uden at bruge koldt vand eller isterninger.

I denne kategori vil du kunne finde produkter, der hjælper dig mod træt hud.
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.