Sorter efter

Træt hud generelt

Vi har vidst alle prøvet at have de dage, hvor man godt lige kunne have brugt et par timer mere i sengen. Så her er et par metoder til, at holde give din hud lidt mere liv når den ser træt ud.

At være træt er en ting, men at se træt ud er en anden. Hvorfor gå rundt som en zombie, når der findes produkter og metoder til at live huden lidt op?

Eksfolier

En sikker vinder til, at live din hud lidt op er, at eksfoliere din hud. Eksfoliering er en essentiel måde at få døde hudceller af huden og give plads til din friske hud.

Ved at bruge en mild scrub på dit ansigt og krop kan give et boost til din hud med det samme. Den vil både virke mere frisk og vågen! Prøv og få det implementeret i din faste rutine, at du får brugt en scrub et par gange om ugen. Så vil du kunne holde din hud frisk!

Fugt din hud

Hvis du tit glipper et par timer i din søvn, er det en super god ide og holde den fugtiggjort. På den måde får du redet meget af din huds naturlige glød. Dehydreret og træt hud kan hurtigt komme til at se hul og træls ud.

Start din dag med et stort glas vand og hold den derefter hydreret resten af dagen. Ved blot at drikke godt med vand, holder din hud naturligt selv gang i fugten i huden og giver glød til den. Evt. smid en skive lemon i dit vand, så den også får C-vitaminer.

Isterninger

Det her lille trick virker måske uoverskueligt og lidt dumt, når man er godt træt, men ikke desto mindre hjælper det rigtig godt!

Tag en isterning og gnid den over din trætte hud, når du føler dig godt træt. Har du ikke isterninger kan du også sagtens bruge noget koldt vand og smide det i fjæset. Koldt vand eller isterninger vil nemlig sætte gang i blodomløbet og på den måde stramme din porer. Det går huden til at virke mere frisk og glattere.

Køl dine produkter

En lignende måde at komme til, at virke mere frisk er ved at bruge nedkølede produkter. Stil din toner, øjen creme eller ansigtscreme i køleskabet over natten, og brug dem om morgnen.

Den kolde temperatur vil gøre huden rigtig godt og hjælpe med at give din hud nyt liv. Den vil samtidig stimulere blodomløbet og giver huden nyt liv uden at bruge koldt vand eller isterninger.