Tyndt Hår

Tyndt hår rammer flere og flere mænd. Mange ser det som en pinlig lidelse, som de gerne vil komme til livs. Heldigvis findes der en række produkter, som er effektive mod hårtab. Derfor har vi hos Made4men samlet alle vores effektive produkter, som hjælper dig med at bekæmpe dit tynde hår. Læs mere om tyndt hår her >>
Sorter efter

Tyndt hår rammer mange mænd

Tyndt hår er et meget almindeligt problem blandt mænd. Faktisk er det helt op mod 85% af mænd, som oplever tyndt hår når de rammer 50 år. Det hænder endda, at nogle mænd begynder at miste deres hårpragt når du er under 21.

Tyndt hår og hårtab stammer næsten altid fra noget genetisk, altså noget du har fra f.eks. din far. Det ses også, at det kan blive forårsaget af, at indtage for meget A-vitamin eller ikke få nok proteiner.
Hvis du pludselig oplever en enormt stresset periode, kan dit hår også godt få konsekvenser her.

Lad os lige få det ud af verden...

Bare lige for en god ordens skyld, vil vi lige smide en myte helt af hel*** til. Kan man blive skaldet af, at gå med kasket? Nej. Kan man tynde sit hår ud ved at kører fingrene igennem det meget? Nej. Heller ikke med børste eller noget andet - så er det ude af verden.

Stop med at ryge

Der er mange undersøgelser, som viser at der er en sammenhæng mellem rygning og hvor hurtigt mandens mønster skifter. Det gælder også håret. Så hvis du mangler en rigtig god grund til, at stoppe? Så har du fundet en nu!

Hold på det hår du har!

Behold det går du har og hvis det ikke gør dig glad, kan du altid bruge hårfibre til dit hår. Det får dit hår til, at se væsentlig tykkere ud og kan genskabe din selvtillid og dit gode humør! Du skal ikke bukke under for presset og blive skaldet med det samme - giv løsningerne en chance!