Tyndt hår & Hårtab

Jonas Primdahl
Tyndt hår rammer flere og flere mænd, og endda i en tidligere alder end nogensinde før. Det kan være dybt frustrerende, da mange ofte selv ser det som en pinlig lidelse - og derfor vil de gerne komme det til livs.

Heldigvis er der mange ting, man som mand selv kan gøre for at minimere problemet. Der findes efterhånden ekstrem mange effektive produkter mod tyndt hår og hårtab, der går ind og stimulerer hårsækkene, så der dannes nye hår.

Vi hjælper dig gerne af med problemet, så herunder finder du de ultimative bedste produkter mod tyndt hår og hårtab.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Tyndt hår rammer mange mænd

Tyndt hår er et meget almindeligt problem blandt mænd. Faktisk er det helt op mod 85% af mænd, der oplever tyndt hår, når de rammer 50 år. Det hænder endda, at nogle mænd allerede begynder at miste deres hårpragt, når de er under 21 år.

Tyndt hår og hårtab stammer næsten altid fra noget genetisk, altså noget du har fra f.eks. din far. Det ses også, at det kan blive forårsaget af, at indtage for meget A-vitamin eller ikke få nok proteiner.

Hvis du pludselig oplever en enormt stresset periode, kan dit hår også godt få konsekvenser her.

Lad os lige få det ud af verden...

Bare lige for en god ordens skyld, vil vi lige smide en myte helt væk. Kan man blive skaldet af, at gå med kasket? Nej. Kan man tynde sit hår ud ved at køre fingrene igennem det meget? Nej. Det kan heller ikke bliver tyndere, fordi du redder håret eller noget andet - så er det ude af verden.

Stop med at ryge

Der er mange undersøgelser, som viser at der er en sammenhæng mellem rygning, og hvor hurtigt mandens mønster skifter. Det gælder også håret. Så hvis du mangler en rigtig god grund til at stoppe med at ryge? Så har du fundet en nu!

Hold på det hår, du har!

Behold det hår, du har og hvis det ikke gør dig glad, kan du altid bruge hårfibre til dit hår. Det får dit hår til at se væsentligt tykkere ud, og kan genskabe din selvtillid og dit gode humør! Du skal ikke bukke under for presset og blive skaldet med det samme - giv løsningerne en chance!

I denne kategori vil du kunne finde produkter, der hjælper dig mod tyndt hår!
Jonas Primdahl
Mit navn er Jonas Primdahl, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Mit ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det, jeg brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp.