Uren hud / Bumser

Uren hud med sorte hudorme og røde knopper forekommer ofte i teenage alderen. Men det er langt fra alle der oplever at det stopper der. Du kan dog bekæmpe det ved at holden din hud ren og renset, undgå olier samt ved at få sol. Made4men tilbyder en masse produkter der kan hjælpe dig i kampen mod uren hud. Læs mere om bumser
Sorter efter

Hvad er uren hud / bumser?

Bumser og uren hud er områder, hvor der opstår akne, rødme, hudorme eller lignende. Det er typisk forårsaget af porer, som bliver stoppet pga. olieret hud og nogle gange stress. Det er meget forskelligt fra person til person, hvorfor det opstår.
Her er nogle af de meget almindelige grunde:

  • Genetisk: Nogle gange skyldes det simpelthen hormoner. Det kan også sagtens være arveligt, at du slår ud, stopper porerne eller andet. De fleste hændelser kan blive behandlet med den rigtige behandling og produkter!

  • Klima: Klimaet kan have en stor indflydelse på, hvordan din hud reagerer. Hvis klimaet du befinder dig i ændrer sig drastisk og meget hurtigt kan huden have svært ved, at følge med og indstille sig og det kan give uren hud eller bumser. Derfor er det vigtigt altid, at have produkter til din hud som lever op til det klima du befinder dig i.

  • Mangel på pleje: Det kan også sagtens hænde, at din hud simpelthen ikke for den nødvendige pleje. Hvis der mangler dele af en ordentlig rutine til din hud, eller produkterne ikke passer til din hud, kan det også gå galt. Det gælder naturligvis også hvis du spiser forkert eller ikke får indtaget nok vand.

Gode guides mod bumser

Hvordan undgår du uren hud og bumser?

Der er rigtig mange gode måder at undgå, at få uren hud eller bumser. Som hovedregel er det bedre at beskytte dig inden det sker, end at fixe huden efter det er sket - giver meget god mening ik?
Hvis du ser det mindste på din hud, som ikke ser sundt eller normalt ud så skynd dig at gør noget ved det med det samme. Du må ikke begynde og prikke bumser eller tvinge hudorme ud for hurtigt. Det er bedst at have dem gjort lidt modne, inden du begynder på din behandling. På denne måde undgår du at de efterlader ar eller irritationer.

Et par tips:

  • Vask din hud hver dag! Brug en mild ansigtsrens, så den kan bruges hver dag uden problemer. Dette alene løser problemer som; olieret hud, tør hud, hudorme og bumser.
  • Brug ikke en for hård ansigtsscrub, hvis du er blevet ramt af urenheder. Det gør det kun værre!
  • Pas på solen. Sol (UV-stråler) irriterer dine urenheder, så hvorfor irriterer dem unødvendigt?


I denne kategori vil du kunne finde produkter, som hjælper dig mod urenheder og bumser.