RazoRock Professional Shave Lube - Pebermynte (120 ml)

RazoRock Professional Shave Lube - Pebermynte (120 ml)

119,00 kr
RazoRock Shave Lube kan bruges til mange formål og denne kommer med en frisk opsang af pebermynte.
119,00 kr

Nok det mest brugbare barberings produkt i hele RazoRocks sortiment. Det kan nemlig bruges til mange forskellige formål!

Som en pre shave: For mænd med et tykt og stærkt skæg, kræver det mere end bare en blødgørende effekt og god glideevne for, at komme igennem skægget. Dette produkt giver dig en rigtig god og ikke-fedtet pre-shave løsning. Du behøver kun bruge en smule af produktet og lade det sidde i ca. 30-40 sekunder og så putte din sæbe eller skum oven på.

Som en barbercreme/sæb/gel: Selvom de fleste RazoRock kunder foretrækker en barberingssæbe i kombination med en barberkost, kan det forekomme at man skal bruge en hurtigere løsning. Så er det heldigt, at denne shave lube kan bruges som en barbersæbe/creme til den hurtige barbering!

Til kroppen: Den kan samtidig også sagtens bruges til både barbering på toppen af hovedet eller på kroppen. Den er speciel godt anvendt til kroppen, hvor den giver god glideevne.

Duften:
Denne duft er frisk og gennemtrængende, som vi kender det fra pebermynte. Samtidig giver den en utrolig frisk følelse - som om hele din krop ånder langt bedre end før.

Indhold
120 ml.
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: