RazorPit Slide Hvid - Sliber til barberblade

RazorPit Slide - Sliber til Barberblade (Hvid)

149,00 kr
Den lille smarte sliber til dine barberblade hedder RazorPit Slide og er seneste skud på stammen fra danske RazorPit. Slib dine barberblade og spar mange penge!

Specialpris: 149,00 kr

Førpris: 199,00 kr

Beskrivelse:
Den elegante RazorPit Slide i hvid er slet og ret en sliber til barberblade. Easy!
Ikke alene er den faktisk pæn og kan stå fremme på badeværelset - men vigtigere: Produktet gør at du kan spare rigtig mange penge på dine barberblade!

Producenten lover helt op til 150 barberinger med det samme barberblad (!!) og så er der altså pludseligt rigtig mange penge at spare. De fleste betaler allerede astronomiske summer for barberblade (vi ved det, for vi forhandler selv barberblade - og vi ved hvor lidt vi tjener på dem :) - men nu har du altså muligheden for at spare lidt på de dyre barberblade og samtidigt endda være god ved miljøet.

Den unikke RazorPit Slide (hvid) er udviklet sammen med RazorPits mange brugere og i en kæmpe test hvor over 6000 personer (mænd som kvinder) deltog - og resultatet er Slide'en:
- nem at bruge
- sparer dig for penge
- effektiv til slibningen og rengøringen af dine barberblade

Hvordan gør jeg?
RazorPit'en sliber dine barberblade ved at rense din skrabe for urenheder, hårester og sæberester. Sådan!
Du kører blot din skraber mod barberretningen på det patenerede RazorPit silikone et par gange og slutteligt skyller du blot din skraber og RazorPit'en

Razorpit Slide forlænger levetiden på dine barberblade med 600% i gennemsnit.
(I praksis vil det sige, at effekten naturligvis er forskellig alt efter hvor sart din hud er og hvor ofte du normalt skifter dit blad - men RazorPit giver rent faktisk tilfredshedsgaranti, så prøv den før din nabo) :)

Hvilke barberblade kan jeg bruge?
RazorPit virker med alle typer barberblade, alle producenter og alle typer. Og bare lige for en god ordens skyld: Ja, det betyder Gillette barberblade af alle slags og Wilkinson barberblade af alle slags
Spørgsmål
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!
Ofte købt sammen med: