RazorPit Teneo - Sliber til barberblade (Sort)

RazorPit Teneo - Sliber til Barberblade (Sort)

199,00 kr
RazorPit Teneo - Sliber til barberblade. Nu er den her endelig RazorPit Teneo, den nye og forbedrede version af RazorPit. 2 års videreudvikling af den eksisterende RazorPit er endelig afsluttet, og RazorPit Teneo er nu på markedet. Med den nye RazorPit får du op til 150 barberinger på et
Kun 2 tilbage!
199,00 kr

Beskrivelse:
RazorPit Teneo - Sliber til barberblade. Nu er den her endelig RazorPit Teneo, den nye og forbedrede version af RazorPit. 2 års videreudvikling af den eksisterende RazorPit er endelig afsluttet, og RazorPit Teneo er nu på markedet. Med den nye RazorPit får du op til 150 barberinger på et barberblad, og sparer dermed såvel miljøet for forurening som dig selv for store summer.

RazorPit Teneo er udviklet i samarbejde med vores brugere, over 6000 personer deltog i udviklngen af den nye RazorPit Teneo. RazorPit Teneo er blevet nemmere at bruge, kan holde din skraber og dine ekstra barberblade, og er meget mere effektiv i slibningen og rengøringen af dine barberblade.

RazorPit Teneo sliber stadig dine barberblade ved at køre din skraber mod barberretningen på RazorPit og derefter skylle den og placerer den i RazorPit Teneo holderen.

Egenskaber:
- Sliber dine barberblade
- Forlænger dine barberblades levetid med gennemsnitligt 600%
- Holder til din skraber
- Holder til dine ekstra barberblade
- Holder til RazorPit sliberen

RazorPit virker med alle barberblade, alle producenter og alle typer.
Bedømmelser
4.7
(8 bedømmelser)
Stjerner
José Flores |
Stjerner
Dennis Jensen |
Stjerner
Kasper Tordorf |
Stjerner
Mortada Haddad |
Stjerner
Tom | Pengene værd!
Forlænger bladenes levetid markant og er hurtigt tjent hjem igen
Stjerner
Mikkel Hansen |
Stjerner
Kristian | Sliberen virker!
Jeg kan kun anbefale det her produkt. Det har sparet mig for mange penge i barberblade.!
Stjerner
Rasmus | Suverænt produkt
Af en eller anden grund holder ens temmelig kostbare barberblade bare meget, meget længere ved brug af denne. Har ingen anelse om hvordan den virker og er sådan set også ligeglad, for det virker perfekt..! Kæmpe anbefaling herfra.
Spørgsmål
Hvad er der med i pakken?
9
Ofte købt sammen med: