RazorPit (Sliber til barberblade)

RazorPit (Sliber til barberblade)

129,00 kr

Specialpris: 129,00 kr

Førpris: 169,00 kr

Loading availability message…

Jonas Primdahl
RazorPit giver dine barberblade nyt liv, og sparer dig for mange penge. Razorpit renser og rengører dine barberblade, så de holder til langt flere barberinger.
Hurtig levering
Dag-til-dag levering
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
RazorPit giver dine barberblade nyt liv, og sparer dig for mange penge. Razorpit renser og rengører dine barberblade, så de holder til langt flere barberinger.

Din sliber bliver ikke slidt af disse rengøringer, og når du først har købt en kan du bruge den i lang tid fremover. Derudover fylder den ikke meget i toiletskabet og kan fungere som holder for din skraber.

Passer til alle skrabere
Razorpit kan slibe alle skrabere og blade på markedet - lige fra nymoderne barberblade til gammeldags barberblade.

Skrabere:
- Gillette Mach 3
- Gillette Mach 3 Turbo
- Gillette Mach 3 Power
- Gillette Mach 3 Power Turbo
- Gillette Fusion
- Gillette Fusion Power
- Gillette Venus
- Gillette Venus Devine
- Gillette Vibrance
- Wilkinson Sword

Samt mange flere modeller, den kan anvendes til alle barberblade.Sådan gør du:
Påfør barberskum eller barbergelé på den vandrette flade på din sliber og tryk skraberens skær ned i den bløde overflade mens skraberen skubbes fremad (modsat normal barber retning).

Ovenstående gentages 3-4 gange, hvorefter både skraber og Razorpit skylles ren under rindende vand. Hvis der anvendes barbergelè, skal dette masseres til skum inden rengøringsprocessen gennemføres, idet geléen ellers kan være vanskelig at skylle ud mellem skraberskærene.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

4.9
(54 bedømmelser)
Stjerner
poul jørgensen | god nethandel
kan absolut anbefales, lynhurtig ekspedition og god information.
Stjerner
Henning Munk | Virker fint
og renser og sliber bladene. Jeg tænker det virker ligesom den der læderrem, man
kan se i barbersaloner.
Stjerner
Søren Frederiksen | Fantastisk produkt
Det virker for godt til at være sandt, men produktet virker upåklageligt. Jeg har ikke skiftet barberblad, siden jeg fik RazorPit.
Stjerner
Henrik | Utroligt!
Jeg må indrømme, at jeg ikke troede på lovprisningerne af dette produkt - men jeg tog grueligt fejl. Det er indiskutabelt at Gillette laver de bedste barberblade og det er lige så indiskutabelt, at de laver de dyreste. Det var derfor med store forventninger, at jeg sleb min gamle, sløve og hundedyre Gillette skraber op. Kunne Razorpit virkelig klare den opgave? Yes - min gamle skraber kører nu løs i ansigtet igen, med samme præcision, som en helt ny ville gøre. Det er nu blevet væsentligt billigere at barbere sig og det er sgu genialt!
Stjerner
Steen Schmidt Nielsen | Resourcebesparelse...
Kœre Alle.
Jeg fik RazorPit i julegave af min yngste datter, der bor i London, og ja, man tror, at det er løgn. Jeg har kun købt et sœt GilletteFusion blade en gang siden, og jeg er kun lige begyndt på det andet sœt blade.

Mane hilsener
steen Schmidt Nielsen
Stjerner
Peter Reinholdt | Fremragende
Forbløffende effektiv til at rense bladene. Troede de Gillete-kassetter jeg købte samtidig med RazorPit ville holde op til 3 - 4mdr. med lidt held, men de har nu holdt i halvandet år og jeg har formentlig til et halvt år mere. Det er pludseligt blevet billigt at barbere sig.
Stjerner
Rick | Sådan
Jeg havde hørt om den ,fik ikke købt den ,det har jeg gjort nu .
Jeg regner med at have nok blade til de næste 30 år jeg .jeg har ikke smidt mine gamle blade ud ,de blev ret sløve efter 3 baberinger ,det kunne jeg ikke helt forstå ,da jeg syntes at de er ret dyre .Nu har jeg prøvet razorpit det virker sådan . Nu skal der ikke bruges 250kr om mdr mere .Dejligt
Stjerner
Janne Spon |
Stjerner
Ricky Johansen |
God til prisen
Stjerner
Anders Gorrissen |
Stjerner
Anders Haarløv |
Stjerner
Michael | Fantastisk
Jeg bruger den hver dag og den er kanon. Undlad at smøre for meget barberskum på den, da skæret så bare vil glide hen over fladen. Der skal helst være lidt modstand, så gummiet får fat i skæret på skraberen. Ellers 'sliber' den ikke - faktisk er det jo også kun at rengøre, men det virker. Jeg skifter blad hver anden måned cirka, så det er jo en besparelse, må man sige.
Stjerner
Jacob Schelde | Fantastisk
Jeg har anvendt Razorpit i mange år, og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har købt nye barberblade.
Stjerner
daniel | Renser ikke sliber
Er fuldt ud tilfreds med produktet. Det forlænger brugen af ét barberblad op til 4 gange. Men forkert at sige det sliber, det er med til at fjerne ujævnheder og reste af hår på bladet.
Stjerner
Ejner Gram-Madsen | Det virker - Men lidt for dyrt
Jeg har fra start syntes, at ideen med Razorpit var god, men at produktet var for dyrt. Jeg bruger Wilkinson FX og har i stedet for Razorpit brugt et blødt frotéhåndklæde til rengøringen, men ellers samme fremgangsmåde. Det virker, og jeg har nu siden marts 2009 holdt 53 barberinger i gennemsnit mod tidligere ca. 14..
Stjerner
Jesper Michelsen | Virker fint - Men lidt klodset
Jeg købet en RaizorPit i begyndelsen af april 2009 og har i skrivende stund (begyndelsen af september 2009) siden kun brug 2 barberblade. Så det tegner til at blive en god forretning, når jeg kun skal bruge 4-5 blade om året mod før 12-13 blade á ca. 28 kr./stk. RaizorPit får ikke topkarakter fordi den ser lidt klodset ud, men i daglig brug er den OK..
Stjerner
Tom Buur | Genialt - Men bedre design
Jeg købte denne i november 08 og har anvendt den siden. Tidligere skiftede jeg skraberblad hver uge, selvom jeg nok kunne have brugt dem 10-12 dage. Nu skifter jeg hver måned, selvom jeg ville kunne strække brugen til 5-6 uger. Jeg kører fire gange over razorpit med skum hver morgen og skyller under vand mellem hver gang. Det tager kun få sekunder ekstra. Skulle jeg ønske noget var det, at razorpit ikke havde nogen forhøjninger, men bare var en flad plade. Forhøjninger er mest i vejen. Min skraber passer alligevel ikke helt ind i razorpit...
Stjerner
Rene Kildebo | Klart 10 point herfra...
dejlig opfindelse. klart 10 point herfra.. Men kan en neglebørste ikke gøre det samme som den sliber og hvor hurtigt bliver den slidt den razorpit.. Svar fra virksomheden: Grunden til at denne virker er at barberbladene er meget følsomme og skærret er utroligt fint, hvilket gør det næsten umuligt at rengører. Derfor rengører RazorPit ved at skabe friktion mellem dens overflade og selv skæret på barberbladet...
Stjerner
Henning Pedersen | Samme barberblade i 3 måneder
Kan varmt anbefales. Jeg har nu brugt det samme Glilette Mach 3 blad i mere end 3 måneder, og det virker fortsat som nyt.
Stjerner
Johnny Lauridsen | Skal ikke købe barberblade næste 15 år
Jeg købte den i juli -2009 og er nu på mit 2-blad. Jeg skiftede første gang i Oktober og forventer at skifte blad her i febuar, der er ca. 75-100 ganges brug i hvert blad (Wilkinson) Jeg har haft abonnement på Wilkinson i mere end 10 år, og været meget tilfreds med kvaliteten, men prisen var ca. kr. 170,- hver 3 mdr. (dyrt). I 10 år har jeg samlet mig et lille lager på ca. 50 blade/skrabere, og forventer ikke at skulle købe flere, de næste 15 år Så prisen på kr. 169,- for Razopit, er min bedste investering i 2009. Det tager max. 15 sek. atrengøre skraber og sliber efter hver barbering...
Stjerner
Flemming Rickfors | 225 barberinger med et blad
225 barberinger med et Sensor Excel barberblad! Jeg købte en RazorPit og en pakke barberblade i juni 2009. Det første barberblad, som jeg har brugt dagligt, er netop slidt op her i februar 2010. Måske fordi jeg i årevis havde tænkt at der må komme en kvik opfinder og gøre noget ved de ågerpriser vi betaler for barberblade, måtte jeg straks afprøve jeres opfindelse. Tak for opfindelsen, som jeg håber i har rigtigt godt salg i...
Stjerner
Peter Mortensen | Det er da imponerende
Fantastisk opfindelse! Købte en sliber den 3. juli og prøvede at genoplive et Gillette G2 barberblad som jeg ellers havde kasseret efter 30 ganges brug. Med RazorPit fik jeg det brugte barberblad til at holde yderligere 135 barberinger inden jeg måtte smide det ud. Det er da imponerende...
Stjerner
J. Nielsen | Kun 2 barberblade...
Købte min i foråret 2009, og har kun haft brug for at skifte barberblad 2 gange siden. Den kan varmt anbefales!
Stjerner
James Harpelund | Stadig lige så skarpt som da det blev taget i brug
Det barberblad jeg bruger nu, har jeg brugt i 5 mdr. Samtidig med at jer hver dag har slebet det på rozorpit. Barberbladet er stadig lige så skarpt, som da jeg tog det i brug...
Stjerner
Morgan Gersdorff | Troede det var løgn
Razorpit er fantastisk! Jeg har nu brugt det samme barberblad fra Gillette Fusion i 171 dage. Og hver dag har det været som nyt! Troede det var løgn, men Razorpit virker ud over al forventning!!!..
Stjerner
Ole Henriksen | Fungere fantastisk godt
Fungere fantastisk godt, og forlænger levetiden på de dyre gilette blade. Er i tvvil om man kan skylle den i kogende vand for at desinficere?
Stjerner
Jesper Jonassen | Fedt produkt
Det er da bare så fedt et produkt !!!, håber mange andre vil få øjnene op for dette. Jeg vil gøre mit for at udbrede det. Tak
Stjerner
Michael Jakobsen | Skaf jer en RazorPit
Virkelig et produkt der virker . Alle der bruger skraber - Skaf jer en Razorpit , med det samme ! :)
Stjerner
Henrik Ulriksen | Tjent hjem på 2 måneder
Det er da godt nok den mest geniale opfindelse i lange tider. Den har tjent sig hjem i løbet af 2 måneder hos mig.
Stjerner
Jens Davidsen | RazorPit Rules!
Hvad er der at sige andet end: RAZORPIT RULES!! 1000 tak for et super godt produkt!!
Stjerner
Andy Møller | Skægpest - Helt væk
Har selv lige købt Razorpit til 169 dags dato i Skousen (27-07-2009) har lige slebet min mach3 turbo efter anvisningerne, det bliver overraskende skarpt. Har pt 2 blade tilbage til min mach 3 når de ellers er færdige anskaffer jeg mig naturligvis en gilette Fusion.. et par råd til jer andre der også døjer med skægpest (bemærk også døjer).. 1. Inden barbering tag en vaskeklud med meget varmt vand (gerne næsten kogende) og kør rundt i ansigtet, hvor der nu skal barberes. Det åbner hårsækkene og gør barberingen mere smertefri. 2. Barber derefter. 3. Hvis Nødvendigt (det kan man vælge ikke et must) tag lidt Aloe Vera creme (kan købes i tiger, matas eller lign.) og smør i ansigtet det køler huden og får den til at trække sig sammen igen....
Stjerner
Bent Due | Forbavset
Jeg havde hørt om jeres sliber, og ønskede mig en sådanne, også fordi jeg har en sliber til gammeldags barberblade, godt nok antik (1'st ww) men for at gøre historien kort, har jge nu brugt Razorpit siden d 3 Juli og er meget forbauset over at den virker så godt, så måske kan den holde længe endnu, men der ER god...
Stjerner
Maloue P | Virker rigtigt fint
Jeg har nu overtaget min kærestes skraber og bruger RazorPit hver gang bagefter -dog bare med varmt vand og så skraber mod selve RazorPit´en og det fungere helt fint synes jeg - ikke nødvendigt med barberskum på RazorPit - men bare rigtig varmt vand, så fjernes hud og skæl på samme vis og barberblad forbliver intakt og fint....jeg har ikke skiftet blad endnu og den skærer fint og har vel brugt den en 4 måneder nu.. bare sådan til "bikini" snit - ikke ben osv... altså små områder. Men virker rigtig fint synes jeg...
Stjerner
Troels K. Rygård | 75-dags jubilæum
En meddelelse om et 75-dags jubilæum - Jeg bruger skraberen og razorpitten hver dag, og bladet har netop rundet de 75 barberinger - sta- digvæk skarp og fin - Tak fra en tilfreds bruger.(jeg har altid troet på konceptet - det lød enkelt, men genialt !)...
Stjerner
Morten Christiansen | Super opfindelselse.
Jeg barberer mig hver dag i hverdagene og lader skægget gro i weekenden. Har brugt Razorpit i 2 måneder. Normalt bruger jeg et power blad om ugen, da jeg nemt får skæg pest ved dårlige og slidte blade. Efter brug af Razorpit rækker et blad ca. 3 uger med et væsentligt bedre resultat end normalt slidte blade. Super opfindelse ærgerligt at dette ikke er mere udbredt...
Stjerner
Bent Holm | Supertilfreds
Jeg har brugt min razorpit siden den kom i handlen, jeg er supertilfreds, OG mine barberblade er superskarpe i 8 uger (Feathers) jeg har sparet rigtig mange penge og har en god og komfortabel barberoplevelse, med et altid skarpt blad, jeg barberer mig hver morgen, og nogen gange om aftenen. Tak til opfinderen!!!!!..
Stjerner
Hans Faartoft | En god opfindelse
Har lige købt en razorpit og er indtil videre godt tilfreds. Jeg har i løbet af de sidste 6 måneder, gemt de brugte barberblade og det er dem, som Razorpit får glæde af. Jeg er godt klar over at made4men ikke anbefalder, at jeg bruger de brugte blade, men på dette punkt bliver jeg nærig. Selvom det er gamle blade, så kan Razorpit godt klare opgaven. Det er ganske enkelt en god opfindelse og jeg gør mit for, at få gjort andre mænd opmærksom på Razorpit´s eksistens...
Stjerner
Finn Petersen | Det skuffer ikke...
Ofte bliver man skuffet når man prøver sådan et nyt produkt, men Razorpit virker! Jeg har nu haft min i godt og vel 2 mdr og bruger samme skær, som jeg startede med 14 dage før jeg købte Razorpit og der er absolut flere barberinger i dette skær. Normalt holder et skær/blad ca. 20-25 dage ved daglig barbering i mit tilfælde og den periode er allerede overgået en 3 - 4 gange nu. En yderligere bekræftelse på at det virker er (set med mine øjne) at flere detailhandelskæder ikke forhandler produktet (man kan så selv tænke sig til hvorfor de ikke gør det!)..
Stjerner
Bjarne Hansen | Super produkt!
Jeg læste at bladene ville holde 3-6 måneder... Det gør de ikke! Jeg skiftede normalt blad hver 7-10 dage - nu går der 5-6 uger i stedet. Husk at PRESSE bladene ned i razorpit - ellers virker det ikke, det virker bedst for mig når man kan høre at der er modstand mellem blade og pit! Super produkt - har sparet sig selv hjem i blade et par gange nu!..
Stjerner
Lars Lahn | Fantastisk!
Fantastisk! Intet mindre. Har altid tænkt det som en luksus jeg ville have hvis jeg vandt i Lotto - altså at bruge et nyt blad hver gang - det har jeg fået med Razorpit. Kan ikke anbefales nok!..
Stjerner
Axel Jensen | Vil du spare penge på barberblade
Jeg var så heldig at få en Razorpit i julegave af min svigersøn, der samtidig købte en til sig selv. Jeg var ikke skeptisk, men kunne dog ikke forstå hvordan et stykke gummi ville kunne holde mine barberblade skarpe, men lod det kommme an på en prøve, og jeg må sige det har været en overraskelse, jeg har skiftet blade een gang siden jul og idag har vi den 26. februar. Jeg kan anbefale Razorpit til alle der vil spare på de dyre barberblade...
Stjerner
Carsten Warnich | Guds gave til skæggede mænd
Razorpit er da Guds gave til den skæggede del af menneskeheden. Jeg købte min for 4 måneder siden. Da jeg fik Razorpit havde jeg lige sat nyt blad i min Gilette Fusion Power. Jeg tog det nye blad ud - sleb det gamle på Razorpit - og det har jeg brugt lige siden. Og det er lige så skarpt, som da jeg pakkede det ud af æsken :)..
Stjerner
Jens Aage Jensen | 3 måneder med samme blad
Så er der gået 3 måneder med samme blad - i sig selv vel tilfredsstillende - men vi fortsætter. Med venlig hilsen Jens Aage Jensen
Stjerner
Hans Bak | Sikke en forandring
Jeg prøvede først at barbere den ene side af ansigtet med et gammelt brugt blad for sammenlignings skyld. Det stoppede jeg hurtigt med, da det var for ubehageligt. Det føltes som om, hårene blev revet op med rod. Dernæst udsatte jeg bladet for RazorPit. Jeg fulgte instruktionerne til punkt og prikke og prøvede derefter at barbere resten af ansigtet. Sikke en forandring! Nu kunne jeg barbere mig uden ubehag, og resten af barberingen forløb normalt...
Stjerner
Ole Sørensen | Held og lykke med produktet
Jeg fik en Razorpit af min søn i julegave.... tænkte at det nok var et slags tvshop produkt. Men jeg må sige, det holder hvad det lover. Fik et gammelt blad til være som ny. Held og lykke med det nye produkt...
Stjerner
Kenneth Larsen | Cost besparende produkt
FREMRAGENDE OG COST BESPARENDE PRODUKT JEG HAR HAFT RAZORPIT I SNART 2 ÅR OG DET VIRKER BARE OG HAR SPARET MIG FOR MANGE PENGE. JEG BRUGER GILETTE GREJ...
Stjerner
Jesper M | Forbrug før = nyt blad for hver 8-10 dage, nu pr. 50 dage mindst!
Tilsyneladende virker skidtet. Tog et nyt blad i brug den 4. november (Mach3 turbo med gelstribe på), og kører stadig med det pr. dags dato. Det har jeg ikke kunnet før. Jeg syntes det er negativt, at ”slibningen” på RazorPit´en slider gelstriben for hurtigt af- men lever med det. Mit målekriterium er ”skægpest”, som jeg får, når bladet bliver sløvt. Og indtil videre går det fint. Som jeg ser det, kan jeg køre med 10-12 blade på ét år. Forbrug før = nyt blad for hver 8-10 dage, nu pr. 50 dage mindst!..
Stjerner
Hans Beck | Det dur
Jeg har købt razorpit hos jer. Det dur, det der. Normalt holder mine Gilette blade 4 dage max. Efter slibning med razorpit kan jeg bruge dem i 28 dage, mindst. Altså ca kr. 70. - i besparelse pr. måned. Det er en god forretning for mig...
Stjerner
Johan C | Tak for denne opfindelse
Tak for denne opfindelse, læste for første gang om den for 6 måneder siden, og har ventet utålmodigt på at den kom... Og den lever fuldt ud op til mine høje forvetninger.....
Stjerner
Charlotte Frieling | Sparet 4 nye barberblade
Min kæreste har nu brugt denne i over en måned på samme barberblad. Han har allerede sparet 4 nye barberblade.
Stjerner
Carsten Madsen | Satme smart
Genialt produkt... Hvorfor er den ikke opfundet for lang tid siden...
Stjerner
Jens Thyssen | Positivt overrasket
Den virker, er meget positivt overrasket...
Stjerner
Peder H. Eriksen | Genialt produkt
Jeg har nu brugt RazorPit i 3 måneder, har været testpilot for dem, og er meget positivt overrasket over hvor godt den virker. Bruger den efter og før hver barbering. Og har brugt det samme blad lige siden jeg fik den. Jeg har dog fundet ud af at det er vigtigt at presse hårdt ned i pladen, så den bliver renset...
Stjerner
Peder Krogsgaard | Glad for min razorpit
Jeg er meget glad for min RazorPit, har siden 01.10.2010 brugt det samme barberblad, og forsætter indtil det ikke kan mere. Skyller og renser efter hver barbering. Kan ikke være lettere eller mere økonomisk...

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: