Recipe For Men Bionic Sheen Wax

Recipe for men Bionic Sheen Wax (80 ml)

149,00 kr
Kun 1 tilbage!
149,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Recipe for men Bionic Sheen Wax er en hårvoks med fleksibelt til kraftigt hold. Den er beriget med sølvpigment, der tilfører en naturlig glans.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Hårvoks med fleksibelt til kraftigt hold fra Recipe for men

Skal din frisure holdes i skak hele dagen uden at føles stivt? Så er det Recipe for men Bionic Sheen Wax, du skal bruge til frisuren!

Denne hårvoks fra Recipe for men er kombinationen af en klassisk kraftig hårvoks, der har fået tilført et twist af pomade. Det betyder med andre ord, at du får en kraftig holdbarhed med fleksibel styling. Din frisure holdes i skak hele dagen, uden at give en stiv fornemmelse.

Formbart hold med naturlig glans
Recipe for men Bionic Sheen Wax er beriget med det såkaldte sølvpigment. Det tilfører en yderst naturlig glans til hårstrukturen - hvilket er atypisk for kraftige hårvoks. Det bidrager også til, at din frisure kommer til at se mere naturlig ud.

Hvordan anvendes den?
  • Sørg for at have rent hår, så der ikke sidder rester af andet voks i håret.
  • Varm en passende mængde i håndfladerne, og fordel det i håret.
  • Brug fingerspidserne til at sætte frisuren ned til mindste detalje.

Vi anbefaler, at du vasker dit hår inden sengetid. Så undgår du at voksen sætter sig i hovedpuden, og du slipper dermed for at vågne med klistret hud.

De gode ingredienser
Ingredienserne i denne hårvoks er yderst velovervejet og i særdeleshed fra øverste hylde. Den indeholder bl.a. vegatabilske olier og kaktus-ekstrakt, der tilfører fugt og pleje til hårstråene. Ekstrakten af acaibær hjælper med at styrke håret ved hjælp af det høje indhold af antioxidanter. Alt i alt en hårvoks til både styling og pleje.
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: