Remington Ceramic Straight 230

Remington S3700 Ceramic Straight 230 Glattejern

269,10 kr
Kun 3 tilbage!

Specialpris: 269,10 kr

Førpris: 299,00 kr

Loading availability message…

Kristoffer Degn
Smart glattejern fra Remington som med sine ekstra lange plader giver et hurtigt resultat. De teflonbelagte keramiske plader sikrer en jævn varmefordeling og et behageligt let glid igennem håret.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Remington Ceramic Glattejern

Remington Ceramic Glide 230 glattejernet S3700 hjælper dig med at skabe fantastiske frisurer takket være dens keramiske belægning, der er infunderet med titanium og turmalin og har ionisk teknologi. Den sparer dig også tid takket være ekstra hurtig opvarmning, og den flydende plade, og hvis du glemmer at slukke enheden, slukker den automatisk for at beskytte dit hjem.

Med Ceramic Straight 230 fra Remington kan du selv indstille temperaturen på dit glattejern, så du kan tilpasse det til netop din hårtype. På den måde kan du for eksempel skåne farvet eller fint hår med en lavere temperatur. På grund af de ekstra lange plader er det muligt at glatte mere hår af gangen, helt fra hårets rod, og det giver et hurtigere og pænere resultat.

Egenskaber:
- 8 temperaturindstillinger fra 150 til 230 °C
- Opvarmning på blot 15 sekunder
- 110 mm lange plader
- Hurtigt virkende
- Keramiske teflonbelagte plader
- Ionic-teknologi
- Auto-sluk
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(1 bedømmelser)
Stjerner
Max Nielsen | Value for money
Rigtig lækkert glattejern fra Remington, som jeg er blevet virkelig glad for. Det udtørre ikke håret i samme grad, som jeg har oplevet med tidligere glattejern, desuden bliver det rigtig varmt på meget kort tid, hvilket er kanon, når man har lidt travlt om morgenen. Foruden produktets funktionalitet, trækker det lækre design produktet længere op, her er der uden tvivl tale om et produkt, som skaber en værdi for kunden, som overgår den appetitlige pris.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: