Remington PRO Air Power 2300 (made4men)

Remington PRO Air Power 2300

539,10 kr

Specialpris: 539,10 kr

Førpris: 599,00 kr

Loading availability message…

Trine Balleby
Professional hårtørrer med både volumendiffuser og almindelig fønnæb, der giver uendelige muligheder for forskellige frisure.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-

Støjsvag føntørrer med 2300W

Kunne du godt tænke dig at have en kraftfuld men støjsvag føntørrer, så er Remington PRO Air Power 2300 lige noget for dig. Med denne hårtørrer får du en kraftfuld og støjsvag føntørrer, der give ren hurtig og skånsom tørring af håret.

I denne hårtørrer er der indbygget en AC motor, som er bygget på en teknologi, der sørger for at hårtørren generere høj og kraftig luftgennemstrømning, samtidig med at varmen er skånsom mod dit hår. Du får et resultatet som giver et sundt og glansfuldt look.

Hvorfor denne hårtørrer?
Remington PRO Air Power 2300 Hårtørrer er udstyret med en kraftig motor, som sørger for et hurtigt tørreresultat. Hårtørren er fjerlet, har 2 hastigheder, 3 temperatur indstillinger samt en cool shot funktion, der gør det lettere at for fastholde din frisure.

Denne hårtørrer fra Remington har mange smarte funktioner - herunder indbygget støjdæmper, så du kun oplever begrænsede støjgener når håret skal tørres. Det aftagelige filter gør det nemt at vedligeholde hårtørreren, så støv og hår ikke sættes i motoren.

Ionisk generator
Remington PRO Air Power 2300 er udstyret med en Ionisk generator der giver et blødt og krusfrit hår. Der medfølger almindeligt, standard fønnæb som du kender det fra andre hårtørrer.

Derudover får du også en diffuser der har et unikt indvendigt design og betyder, at luften let kan passeré ud i de ekstra lange pigge og blidt ind i håret - resultatet bliver et mindre kruset hår.

Tekniske specifikationer
  • Langtidsholdbar AC Universal Motor
  • 2300 Watt
  • Cool shot
  • Aftageligt baggitter
  • 3 meter lang ledning
  • Hurtigtørrende koncentrator
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: