Style

Se vores store udvalg af fede boxershorts, undertrøjer, solbriller, jakkesæt og sokker. Vi fører kendte og lækre mærker som Armani, Björn Borg, Calvin Klein, Dolce & Gabanna, Muchachomalo og mange flere.

Hos Made4men kan du altid læse lidt ekstra om produkterne, så du ved lidt inden du køber - i stedet for blot at kigge på det billede. Hos os er du nemlig sikker på god kvalitet og selvfølgelig de fedeste styles, som er særligt udvalgt af vores tøjeksperter.

Undertøj, accessories og smykker til mænd

Se vores store udvalg af fede boxershorts, undertrøjer, solbriller, jakkesæt og sokker. Vi fører kendte og lækre mærker som Armani, Björn Borg, Calvin Klein, Muchachomalo og mange flere.

Hos Made4men kan du altid læse lidt ekstra om produkterne, så du ved lidt inden du køber - i stedet for blot at kigge på det billede. Hos os er du nemlig sikker på god kvalitet og selvfølgelig de fedeste styles, som er særligt udvalgt af vores tøjeksperter.
Smykker til mænd er heldigvis ikke længere noget, som mænd er bange for. I takt med den stigende interesse for mode hos mænd, er smykker til mænd også blevet en helt naturlig følge af dette. Vi har et bredt sortiment af smykker til mænd, og her kan du blandt andet finde Armbånd, Halskæder og Keyhangers. De fleste af vores produkter er neutrale, og kan bruges til stort set alle farver. Vi forsøger, at holde den neutrale linje, for at kunne matche alle behov!

Kortholdere og punge er mandens bedste ven, og her har vi nogle helt unikke produkter. Vi har blandt andet moderne og minimalistiske produkter fra Norly og klassiske og frisk produkter fra Lucleon. Vi har naturligvis også det ekstra praktiske valg, som kommer fra Excentri. Alle vores punge er af super høj kvalitet, og det vil tage dig mange år, og slide dem ned. De fleste af kortholderne og pungene er lavet af ægte læder. Ægte læder har den fordel, at jo mere de bliver brugt, desto federe bliver de og du får sat et unikt præg på din pung!

Er du på vej i byen, men mangler det sidste touch til dit outfit? Alle mænd har haft denne følelse op til flere gange, og heldigvis har vi i vores style kategori også sørger for slips og butterflies. Alle vores slips finder du her og alle vores butterflies her. Er du en ægte gentleman, som gerne vil gå all-in til enten nytår eller en rigtig herre middag, skal du naturligvis også have en lommeklud, som du kan finde lige her. Alle disse elementer, har eksisteret i så mange år og de har gang på gang bevist, at de er tidsløse som intet andet!

Vil du have et lækkert og stilet ur, men gider ikke betale en formue for det. Så kan du hos Made4men.dk også finde et ur til en rimelig pris. Du skal ikke gå på kompromis med stilen eller kvaliteten, for at have råd til et lækkert ur. Tjek alle vores ure fra blandt andre EYKI ud her.