Boxershorts

Køb boxershorts til mænd hos made4men. Slut med dårlige boxershorts der kryber op om lårene og skarver i skridtet. Boxershorts er altid en god gave idé til din søn eller kæreste. Fedt undertøj til mænd og drenge. Kun de fedeste og bedste boxershorts fra alle de kendte mærker. Boxershorts fra Armani, Calvin Klein, Dior, MuchachoMalo, Björn Borg, JBS og mange flere.

Læs mere om alle vores boxershorts her
 • Dior Boxer (Hvid)
  1 anmeldelser(r)

  Specialpris: 159,00 kr

  Førpris: 249,00 kr

  Gratis fragt

  Dior 1-Pack Boxer (Hvid)

  På lager i: XX-Large

Boxershorts hos Made4men

Står du og mangler den perfekte gave idé til kæresten, manden eller din søn så er Boxershorts er altid en vinder. Boxershorts er en tideløs og god gave idé og vil altid gå i god smag hos os drenge hvad end det er boxershorts til julegave, fødselsdags gave eller boxershorts til valentinsdag. Man kan aldrig for få mange boxershorts. Boxershorts passer til alle slags stilarter lige meget om du er fint klædt i tøjet eller lidt mere casual klædt derhjemme. Boxershorts med tryk går aldrig rigtig af mode og vil altid kunne bruges for en hver mand. Boxershorts af bomuld er behagelige at gå med og ser fede ud.

Hvad er boxershorts?
Boxershorts er forskellige slags underbusker til mænd. Der er findes flere forskellige slags boxershorts blandt andet tights, trunks og boxershorts men hvad er forskellen på det forskellige slags boxershorts?

Boxer shorts: Traditionelt set er begrebet boxer shorts forbundet med undertøj der er form for normale shorts der ofte sidder meget løst omkring benet, og det vil derfor føles meget behageligt at have på, hvis du ellers går i løstsiddende tøj. Boxershorts fremstilles oftest i bomuld og holdes enten sammen med: enten en snor omkring livet du så kan spænde foran i en sløjfe, med knapper omkring livet og ellers fås de også med elastik.

Boxershorts kan variere i designet. Nogle boxer shorts har knapper ved gylpen for at lukke til, andre har et lille hul mellem to stykker stof eller også er gylpen der blot for designets skyld og knap så meget for anvendeligheden af hullet.. Fordelen ved at gå i de gammeldags boxer shorts er at du får maksimal komfort og de føles meget behagelige og løse at have på. Den helt store ulempe er dog at de ikke tåler at man bevæger sig ret meget, før at de falder ned eller sidder ubehageligt. Derfor er det ikke særlig velegnet til at dyrke sport i.

Tights: Tights er nok det man i større grad vil forbinde med boxershorts her i Danmark. Tights er en mellemting mellem at være trusser og en traditionel boxer shorts. Tights er længere end almindelige trusser og sidder derfor ikke helt oppe i skridtet. Tights er også som navnet antyder mere stramtsiddende en de gammeldags boxershorts og har derfor ikke de samme ulemper som boxer shortsne har ved at tights i stedet bliver siddende under fysisk aktivitet. Tights har en elastik og sidder derfor også helt uden skulle binde store eller knappe knapper.

Der hvor tights så er gået på kompromis er hvor løst og behagelige de sidder i forhold til boxershorts. Idet tightsene sidder stramt er de knap så behagelige, men dette betyder ikke at de er decideret ubehagelige at have på. Idet tightsene har en god pasform egner de sig derfor også til alt slags tøj og du skal ikke tænke over om de passer ordentlig til dit tøj, eller om de har synlige mærker uden på tøjet. All around fungere tights rigtig godt og det nok derfor de har vundet danskernes popularitet. Alt i alt godt undertøj der sidder som det skal uden at føles ubehageligt.

Trunks: Trunks er et begreb der bruges om tights der generelt set blot er lidt kortere om benet og hvor taljen sidder lidt lavere. Forskellen er derfor ikke så stor, men bare lige for en god ordens skyld skulle forskellen understreges.

Andre slags undertøj: Der findes herudover blandt andet G-streng til mænd eller trusser der sidder tæt. Der er her ikke tale om noget behageligt undertøj, men en måde at skille dig ud på nu hvor boxershort tights er blevet det de fleste går i. Du kan blandt andet få G-strengs trusser til mænd fra Amani, som blandt andet har brugt David Beckham som frontfigur for deres undertøj.

Boxershorts mode: Trenden med smarte Boxershorts startede først rigtig med bjørn borg boxershortsene der kom i specielle og unikke farver og mønstre end man måske var vant til. Bjørn Borg blev især populær i starten af årtusindskiftet. Bjørnborg var med til at sætte den nye trend for boxershorts og det var pludselig yt at gå rundt i ”mandetrusser” og gamledags underbukser. Hvis man ikke havde boxershorts var det faktisk lidt pinligt i omklædningsrummet. Så på den måde har Bjørn Borg brandet været med til at sætte skub til helt nye standarder om trends, design og komfort. .

Bjørn Borg boxershorts:
Bjørn Borg underbusker var kendt for at have meget specielle mønstre og farver der var med til at give ejeren unikt undertøj. Der hvor Bjørn Borg skilte sig ud var ved at vise at undertøj ikke bare skulle være behageligt men også være en måde at udtrykke sin stil på. Nu var det ikke længere nok med sort eller hvidt undertøj. Du kan se vores store udvalg af bjørn borg her på made4men. Bjørn borg er stadig en helt sikker vinder.


Emporio Armani boxershorts
I dag er der dog kommet mange flere boxershorts mærker og der også andre fede boxershorts. Du kan blandt andet få Boxershorts Armani med de klassiske sorte boxershorts med tryk logo på forsiden. Der er også andre Boxershorts fra Emporio Armani, blandt andet det lidt frækkere g-strengs mandetrusse. Armani sidder tæt og holder pasformen og sidder godt hele dagen så du ikke behøver at rette på dem. Du kan få dem i enkeltvis eller i pakker med boxershorts.


JBS boxershorts:
Af andre klassikere for boxershorts er der også boxershorts JBS der er mindre sprydende og knap så farverige som Bjørn Borg, ideelt til manden der går mere op i komfort end udsende. Disse Boxershorts er mere behagelige og du kan vælge mellem løse boxershorts eller stramme boxershorts. Perfekte boxershorts til manden der går mest op i komfort.


Calvin Klein boxershorts:
Herudover kan du også fra boxershorts fra Calvin Klein der er også er mere rene i sit design uden de sprydende mønstre man kender fra eksempelvis Bjørn Borg. Calvin Klein undertøj står for høj kvalitet og et stilrent design, du går aldrig galt i byen med Calvin Klein. Calvin Klein er ideelle boxershorts til alle begivenheder der også passer til jakkesæt eller brylluppet.


Dior boxershorts:
Made4men tilbyder også Dior boxershorts hvor du kan få enten sorte boxershorts eller hvide boxershorts af høj og lækker kvalitet. Disse er med et næsten usynligt logo på elastikken og derfor helt rene i sit design.


MuchachoMalo boxershorts:
Hvis du går op i luksus og høj kvalitet kan du overveje at prøve MuchachoMalo boxershorts. Dette mærker står for høj kvalitet og fedt design. Du kan købe Boxershorts billigt på udsalg fra MuchachoMalo her på Made4men.


Dolce & Gabbana boxershorts:
Boxershorts fra Dolce og Gabbana er også fede. Her er der tale om normale og klassiske boxershorts i behageligt bomuldskvalitet. Med Dolce and Gabana underbukser kan du få boxershorts med gylp sådan der er rigelig med plads til det hele og det ikke sidder for tæt.


Du kan få vores boxershorts i størrelserne S small, M medium, L large, XL extra large, extra extra large XXL.